Je SEA uitbesteden aan een expert? Da's verstandig!

Potentiƫle klanten bereiken met advertenties is een veelgekozen strategie waar de return enorm kan zijn. Maar doe je het wel juist? Wat we zien is dat velen hier de bal mis slaan, en dat is geld in het water.
Laat jouw SEA uitbesteden, en zorg dat jij je cash niet opbrandt aan nutteloze zoekwoorden.

Ook meer ROI? Vraag een gratis SEA QuickScan aan šŸš€  Je SEA uitbesteden of cash verbranden?

  SEA en online advertenties zijn niet simpel. Zeker wanneer je weinig of geen ervaring hebt, kunnen deze advertenties een grote uitdaging blijken. Zelf voor “experten” lijkt het soms te hoog gegrepen.<br>

  **zucht**

  Wanneer je niet de juiste targeting, tools en inzichten gebruikt zijn ads de perfecte optie om je geld uit de ramen te gooien. Gelukkig hoef jij dat niet te doen.

  Door met onze SEA-specialisten samen te werken, maak je een slimme keuze. We beschikken over de nodige ervaring en expertise, waardoor je met een gerust hart kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij ons focussen op het maken van effectieve advertenties en $$$.

  %
  Publiek

  63% van alle mensen online klikt op een advertentie.

  %
  Mobiele advertenties

  1/3 van alle mobiele advertentie uitgaven gaat via Google.

  %
  Online shoppen

  Google claimt dat maar liefst 98% van alle consumenten online koopt.

  %
  Direct contact

  60% van de mobiele gebruikers heeft gebruik gemaakt van de bel-optie bij advertenties.

  Search Engine Advertising - SEA

  SEA, ook bekend als Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren, is een lucratieve zaak. Tenminste, als je weet hoe je het moet aanpakken. Wij begrijpen dat maar al te goed en weten dat het om meer gaat dan enkel een advertentie plaatsen.

  Met onze experts ga je slim aan de slag en kun je snel resultaat boeken bij de juiste doelgroep. Of je nu net begint met SEA, je campagnes niet rendabel zijn of als je denkt dat je niet het onderste uit de kan haalt, dan kunnen wij je helpen.

  Als SEA-bureau met ervaring helpen we je graag om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met onze strategische aanpak en gericht op resultaten zorgen we ervoor dat je advertenties van het scherm af spatten.

  Zit je ook te popelen van enthousiasme? Laat ons dan een handje helpen met het optimaliseren van je SEA campagnes of Google advertenties.

  Uitgebreid zoekwoorden onderzoek

  Zoekwoorden zijn de basis van een goede Google Ads-campagne. We zorgen voor een uitgebreide lijst van de specifieke zoekwoorden die bij jouw advertenties passen.

  Je advertentie op de juiste plaats

  Afhankelijk van je doelstellingen beslissen we welke advertentieplaatsing het beste is en hoe we dit het beste kunnen aanpakken om succesvol te adverteren.

  Een hoge optimalisatie score

  Door een vlotte en correcte opvolging zorgen we ervoor dat je advertentie-optimalisatie en -kwaliteit hoog blijven, zodat je blijft scoren volgens de richtlijnen van Google.

  Je SEA uitbesteden aan een specialist?
  Vraag hier je gratis QuickScan aan!

  Onze 6 stappen naar een succesvolle SEA campagne.

  Om je Google ads campagnes helemaal 'on-fire' te zetten houden we het gestructureerd en simpel. Onze 6 stappen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat we het beste uit je SEA strategie halen. Dit is hoe we het doen.

  • 01.
   SEA QuickScan

   We beginnen met een grondig vooronderzoek om een beter begrip te krijgen van je bedrijf, doelgroep, de juiste zoekwoorden en concurrenten.

  • 02.
   Offerte

   Daarna bieden we je een offerte op maat aan, waarin we ons voorstel uitleggen en de kosten duidelijk uiteenzetten. Zo weet je precies wat te verwachten.

  • 03.
   Strategie

   Eenmaal we aan de slag gaan, starten we met het uitwerken van de nodige strategie en bekijken we hoe we je bedrijf kunnen boosten op de meest efficiƫnte manier.

  • 04.
   Campagnes

   Vervolgens starten we met de campagnes en maken we deze tot in de puntjes in orde.

  • 05.
   Monitoring

   Tijdens de startfase is het belangrijk om de campagnes intensief te monitoren en waar nodig bij te sturen. Daarom zorgen we ervoor dat we er bovenop zitten en snel kunnen ingrijpen als dat nodig is.

  • 06.
   Optimalisatie en rapportage

   Na de startfase gaan we over tot optimalisatie en maandelijkse rapportage om ervoor te zorgen dat elke campagne altijd geoptimaliseerd blijft.

  Wij zijn trots op onze klanten en hun mening

  Samenwerking met Seoptified was een groot succes! Een betrouwbare partner erbij die hun skills in Marketing en SEO bewezen hebben wat mij betreft. Thanks!

  Thanks!
  Robbert VergauweZaakvoerder Reach For More

  Thomas is ongetwijfeld een uitstekende professional! Altijd klaar om te helpen en strategieƫn te regelen om ons bedrijf te helpen en te verbeteren. Je dynamiek en vermogen om innovatieve ideeƫn te creƫren is ongelooflijk. The best!

  Inez VendeirinhoZaakvoerder Suzel Flowerdesign
  Leilani Buyse testimonial seoptified

  Bij Seoptified kreeg ik een fantastische service! Ik ging er heen voor mijn website te optimaliseren. Ik werd goed op de hoogte gehouden en dankzij een sterke SEO campagne zag ik de resultaten binnenkomen.

  Leilani BuyseHaar styliste
  thijs penny testimonial

  Zeer tevreden van het geleverde werk. Ongeziene kennis van SEO die zorgt voor de beste resultaten. Wij stonden versteld van onze nieuwe positie in Google. Aanrader!

  Thijs PennyUI/UX Developer
  rutger haverbeke testemonial seoptified

  Beste SEO'er die ik al ben tegenkomen. Heel betrouwbaar en geeft je marketing een mega boost! Een echte aanrader voor iedereen.

  Rutger HaverbekeMuzikant

  Ook een van onze gelukkige klanten worden?
  Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

  De voordelen van een SEA campagne dat Ć©cht werkt

  Een succesvolle SEA-strategie is zoals een turbo op je bedrijf zetten. Het geeft je duidelijke en snelle resultaten die je website kunnen veranderen in een conversie-magneet.

  Maar het echte goud? Dat is het bereiken van je doelgroep alsof je hun gedachten kunt lezen. Juiste klanten op het juiste moment, ka-ching! Meer dan alleen klikken, we hebben het over klanten die echt bijten. Leads en conversies, meetbaar en duidelijk.

  En het mooiste? Je ziet elke euro die je investeert werken. Slimme SEA is geen gok, het is van elke geĆÆnvesteerde euro meer euro’s maken. Sounds like a plan?

  Zoekmachines domineren met adverteren

  In de digitale jungle is de zoekmachine koning (TikTok voor Gen Z, maar dit terzijde). De meesten beginnen daar hun jacht naar producten, diensten, noem maar op. Dus als jij niet in de arena bent met zoekmachine adverteren, ben je gewoon onzichtbaar. Geen zichtbaarheid, geen klanten. Simpel.

  Dit is de deal: als jij niet bovenaan staat, eet je concurrentie je op. Die toppositie in zoekresultaten, dat is waar de echte actie is, waar alle potentiƫle klanten happen. Zorg dat jouw bedrijf daar staat, stralend in de schijnwerpers. Maximaliseer je online aanwezigheid en laat de concurrentie niet weglopen met jouw leads.

  Je SEA uitbesteden en cash binnenhalen

  Wil je ook ein-de-lijk Ć©cht resultaat halen met je zoekmachine advertenties, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of ben je wel begonnen, maar zie je je geld sneller opbranden dan binnenkomen? Dan is het uitbesteden van je SEA campagnes de oplossing.

  Onze SEA specialist en Online marketeer staat voor je klaar om je te helpen met het opzetten van effectieve campagnes en het behalen van meer online succes. Door je SEA-werkzaamheden aan ons uit te besteden, krijg je niet alleen meer tijd en focus voor je core business, maar profiteer je ook van onze expertise en ervaring.

  We zorgen ervoor dat jouw advertenties op de juiste momenten en aan de juiste doelgroep worden getoond, waardoor je meer verkeer en conversies op je website krijgt. Dus waar wacht je nog op? Laat ook je SEA uitbesteden bij Seoptified en ervaar zelf de voordelen!

  De verschillende mogelijkheden bij online adverteren op zoekmachines

  Afhankelijk van je doelgroep en doelstellingen zijn er verschillende mogelijkheden bij een samenwerking. Je kan namelijk op verschillende manieren gevonden worden wanneer je kies voor adverteren op zoekmachines zoals Google. Wat voor jou het maximale resultaat zal opleveren is geheel afhankelijk aan je doelen. Zo kan je kiezen uit:

  • Search
  • Display
  • Performance Max
  • Video
  • App
  • Shopping

  Heb je daarnaast ook nog nood aan een aangepaste landingspagina of funnel? Geen enkel probleem! Met de hulp van onze copywriters en SEO experts maken we de perfecte landingspagina’s om je product of dienst in de kijker te zetten.

  Nog niet overtuigd?
  Bekijk hier onze cases en succesverhalen.

  Case: +174,11% Organisch verkeer op 6 maanden

  De bouwsector is dynamisch en bloeit, maar online opgemerkt worden tussen de stevige concurrentie is niet altijd een wandeling in […]

  Case study: Hoe je impact maximaliseren via Google mijn bedrijf en lokale SEO?

  Een sterke online aanwezigheid is onmisbaar voor bedrijven in de huidige digitale maatschappij.Ā 
  Het hebben van een goede website is een belangrijke eerste stap om vindbaar te zijn voor potentiƫle klanten, maar er zijn meer manieren om klanten te bereiken. Zo kan Google Mijn Bedrijf fungeren als een perfect uithangbord voor bedrijven met een fysieke locatie.

  goud en witte muur met houten legboord in een bnb
  Case study: Boost je verkeer met 155,50% dankzij een content driven SEO traject.

  Goede content vormt de basis van goede SEO. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om een SEO-strategie uit te werken […]

  Veelgestelde vragen over je SEA uitbesteden

  Ook een brandende vraag als het gaat over je ads uitbesteden? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze meest gestelde vragen.

  Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

  SEA en SEO zijn twee verschillende online marketing-tactieken. SEA staat voor Search Engine Advertising, terwijl SEO staat voor Search Engine Optimization.

  SEA omvat het adverteren op zoekmachines zoals Google & Bing door middel van betaalde advertenties. Adverteerders bieden op zoekwoorden en betalen alleen wanneer een gebruiker op hun advertentie klikt. Deze advertenties worden vaak boven of onder de gewone resultaten weergegeven. Bij een zoekopdracht zal je dus direct resultaat hebben, maar het is een tactiek dat inspeelt op korte termijn.

  SEO daarentegen omvat het optimaliseren van een website en de inhoud ervan om hoger te scoren in de organische zoekresultaten. Dit wordt bereikt door het gebruik van zoekwoorden, het creƫren van hoogwaardige inhoud, het opbouwen van links van andere websites en nog heel wat andere verschillende factoren. Het doel van SEO is om verkeer naar de website te leiden door hoger te ranken op de resultaten pagina.

  Voor een optimaal resultaat en een online groei is het een goed idee om beide online marketing technieken te combineren. Ze zijn namelijk beide erg waardevol en een krachtig duo wanneer je deze juist weet toe te passen.

  Wat is een SEA strategie?

  Een SEA-strategie is een plan om effectief gebruik te maken van Ads om de zichtbaarheid van een website te vergroten, verkeer naar de website te leiden en conversies te stimuleren met onmiddellijk resultaat. Het gevaar van een onervaren persoon die een strategie maakt is dat je heel snel, veel geld uitgeeft. Daarom is een SEA-bureau steeds een slimme keuze om je te helpen bij het maken van een duurzame en goede ads strategie met meetbare resultaten.

  Wat is het verschil tussen Google ads campagnes en Google AdWords?

  Google Ads is de huidige naam voor het platform waarmee adverteerders advertenties kunnen maken en beheren op zoekmachines zoals Google. Voorheen stond dit platform bekend als Google AdWords, maar Google heeft de naam veranderd om beter aan te geven dat het platform meer omvat dan alleen zoekwoorden en zoekadvertenties.

  Dus om de vraag te beantwoorden, er is geen verschil tussen Google Ads campagnes en Google AdWords ā€“ het zijn in feite dezelfde dingen. Google Ads is gewoon de nieuwe naam voor het platform, maar het biedt dezelfde advertentieopties en functionaliteiten als Google AdWords.

  Wanneer is SEA rendabel?

  Een succesvolle SEA-campagne levert meer op dan het kost. Hoewel het klinkt als een simpele taak, kan SEA een uitdaging zijn om effectief uit te voeren. Door slim en strategisch te zijn met het advertentiebudget, sturen onze deskundige SEA-specialisten op een positieve Return On Ad Spend (ROAS). Dit betekent dat je meer verdient dan dat je uitgeeft. Wil jij ook knallen op korte termijn? Kies dan om in zee te gaan met een van onze ervaren SEA experts.

  Wil je je SEA uitbesteden aan een ads-ninja van Seoptified?

  Neem dan gerust contact op met ons voor een volledig gratis en vrijblijvende QuickScan. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn binnen de zoekmachine ads.

  Ontvang de gratis QuickScan van onze SEA-expert

  Neem dan gerust contact op met ons voor een volledig gratis en vrijblijvende QuickScan. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je je euro's kunt halen uit je Ads.   De beste google ads specialist in Belgiƫ
   Amber Buyse
   Partner - SEA expert

   Contacteer het Seoptified team šŸ‘‡

   Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.