SEO advies. Daar zijn we niet vies van.

Zonder SEO word je niet gevonden. Dat noemt met de deur in huis vallen.

Zoekmachine optimalisatie is waar je succes kan vinden. Veel ondernemers weten dat SEO geen luxe is, maar een noodzaak.

Maar hoe zit het met jou SEO? Heb jij ook nood aan wat deskundig SEO advies?

GRATIS: SEO scan + 30 min strategisch gesprek t.w.v. €499,-

  Wat is SEO advies nu precies?

  On-page advies

  Krijg praktisch advies over elk aspect van on-page optimalisatie

  Linkbuilding advies

  Backlinks analyseren is een essentieel onderdeel van SEO.

  Technisch advies

  Google en andere zoekmachines kijken verder dan alleen keywords, wij dus ook.

  Online marketing advies

  We bieden niet alleen SEO advies, maar staan ook klaar om je te helpen met je complete marketingstrategie.

  SEO advies op maat

  Wanneer je beseft dat SEO dat onmisbare puzzelstukje is waar je al je hele leven naar gezocht hebt, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

  Dat is het moment waarop SEO advies van pas komt. Want je zichtbaarheid komt niet vanzelf. Trust me…

  Veel ondernemers starten zelf wat met wat prutsen. Vaak met een SEO-plugin zoals Yoast, en dan zeggen ze trots: “Mijn pagina’s zijn compleet geoptimaliseerd! Kijk! Twee groene bolletjes.”.

  **zucht en rolt met ogen**

  Mocht het zo simpel zijn had ik waarschijnlijk geen job gehad. Het is een goede start, zo veel is zeker, maar grof geld zal je er nooit mee verdienen.

  Wat je als website-eigenaar nodig hebt, is doordacht advies op maat. Liefst van een expert die echt weet waar het over gaat en je geen algemene flauwe thee verkoopt als toverdrank (meer over deze thee later).

  Bij Seoptified krijg je geen droge materie en technische gesprekken die Chinees klinken voor de meeste (tenzij je er om vraagt natuurlijk!). We brengen alles in mensentaal en adviseren zodat jij kunt optimaliseren voor wat Google ziet.

  SEOptify je website met écht SEO advies

  SEO is gehuld in mysterie en geheimzinnigheid. Vaal krijgen ondernemers een hele waslijst aan “advies” van experten binnen het vakgebied. Enkele van deze prachtige adviezen zijn:

  • Gebruik bepaalde zoekwoorden in je tekst
  • Zorg dat een autoritaire website linkt naar jouw site
  • Zorg dat je website voldoet aan de Google richtlijnen
  • Zorg voor snelle laadtijden

  Leuk advies.

  Maar hoe, waarom, wat, waar?

  Only Google knows?

  Je website optimaliseren voor betere rankings vraagt om een unieke aanpak. Elke website is anders en in veel gevallen zijn het verschillende zaken die voor een win gaan zorgen voor jou.

  Daarom is diepgaand advies, specifiek voor jouw situatie zo kostbaar. Omdat dit het verschil zal maken tussen blijven hangen bij de verliezers of je opwerken tussen de winnaars.

  Start met een gratis 30 minuten advies gesprek.

  Zelf je SEO regelen zonder SEO advies?

  Alle grootste bedrijven besteden hun SEO uit.

  Weet je waarom? Omdat ze beseffen dat het een mijnenveld is, waar elke verkeerde stap je dieper in de digitale obscuriteit kan duwen. SEO is geen kattepis. De veranderingen gaan razendsnel en het landschap is niet erg instap vriendelijk.

  Bekijk het zo: SEO-specialisten zijn als digitale Jedi, continu bezig met het ontcijferen van Google’s laatste grillen. Zonder deze deskundigheid van Yoda ben je als een Star Cruiser zonder kompas in de onstuimige ruimte van online marketing.

  Eenmaal bovenaan in Google dan begint het werk pas echt. Er is geen tijd om te ontspannen. De Stormtroopers van de concurrentie zijn altijd druk bezig. Het is een constant gevecht om je plek te behouden, terwijl concurrenten hongerig op de loer liggen om jouw plaats in te nemen.

  “Patience you must have my young Padawan” – Yoda

  Bij Seoptified weten we hoe we jouw bedrijf niet alleen naar de top van de zoekresultaten kunnen brengen, maar er ook kunnen houden. Met het juiste advies en de juiste strategie.

  Om er voor te zorgen dat jij alvast een vliegende start neemt hebben we voor jou een e-boek met alle beste SEO-tips, gratis.

  **knipoog**

  Ben je na het lezen van het e-boek nog steeds in je haar aan het krabben bij het horen van CTA? Het eerste adviesgesprek is gratis.

  Download de checklist hier

  Onze strategie doet klanten groeien met +400%

  Ben je sceptisch en moeilijk te overtuigen? Neem me dan niet zomaar op mijn woord. We hebben talloze cases om onze SEO expertise te ondersteunen.

  • Meer dan 400% organische groei op een jaar tijd
  • Van 10 bezoekers per week naar 200 per dag op 6 maanden
  • Omzet en leads regenen binnen dankzij een haarfijne strategie
  Dat wil ik ook!

  If you want me to listen, talk about SEO

  Een goed gesprek begint eerst met luisteren.

  Onze experts die je aanvallen met alle technische optimalisaties die je kunt uitvoeren is, maar zelden een aanpak dat werkt. Eerst wil ik weten wat écht belangrijk is voor jou.

  Hebben we een duidelijk beeld van welke kant je op wil, pas dan kunnen we de route uitstippelen. Onderweg op deze route is het de bedoeling dat we potentiële klanten, leads en omzet gaan aanzuigen als een stofzuiger op steroïden.

  We maken een roadmap van de dingen die belangrijk zijn voor jouw website en welke stappen je moet nemen om daar te geraken. We zorgen ervoor dat de zoekmachine tevreden is en smeekt naar meer.

  Dat is waar SEO (search engine optimization) echt om draait.

  Organische zoekresultaten
  Technische fouten
  Duplicate content
  Afbeeldingen
  Backlinks
  on-page SEO

  Nog steeds niet overtuigd?

  Net zoals onze klanten kan ook jouw grafiek er zo uit zien.

  Ja ik wil ook meer verkeer zoals de klanten van Seoptified
  vergadering SEO SEA en Marketing bij Seoptified. Thomas en Amber zaakvoerders

  Internationale of lokale SEO? T’is een verschil

  Het is waar, de basis van zoekmachine optimalisatie is simpel.

  Relevante zoekwoorden op de juiste plek, genoeg linkjes die naar je website verwijzen en mobielvriendelijke pagina’s die snel laden. Absoluut, maar afhankelijk van je doelgroep, is er veel meer nodig.

  SEO + SEO ≠ 2SEO

  Lokale bedrijven hebben nood aan, je raadt het nooit, lokale SEO. Dit zorgt ervoor dat je opvalt in zoekresultaten wanneer klanten in jouw buurt naar je diensten zoeken. Het concept is eenvoudig, maar de uitvoering kan knap lastig zijn, vooral als je meerdere locaties hebt of je diensten in diverse gebieden aanbiedt.

  Internationale bedrijven daarentegen, stuiten op andere uitdagingen. Verschillende landen betekenen vaak verschillende talen. En ja, zelfs België en Nederland hebben hun eigenaardigheden.

  Dit valt onder Internationale SEO. (De SEO sector zal zeker geen awards winnen voor originaliteit. I know)

  Waarom zelf proberen en tegen de muur lopen als je advies kan vragen aan een expert?

  Wat kunnen we optimaliseren na SEO advies van Seoptified?

  Heel wat!

  **he-he**

  Maar nu serieus.

  Om uit te pakken met het meest gegeven antwoord in de zoekmachine optimalisatie niche: “It depends”.

  Ik zou je een hele waslijst kunnen geven met zaken die gelogen zijn, maar in de meeste gevallen zal het gaan over specifieke zaken voor jouw site.

  Uiteraard kan er advies bij zitten voor een zoekwoorden onderzoek, meta title, meta description, pagina titel, featured snippets optimalisaties en andere kleinigheden. Maar in de meeste gevallen krijg je een diepgaand inzicht in wat je moet gaan doen.

  Ik weet, het klinkt vaag, maar SEO uitleggen is een vage boel.

  Sorry!

  Ook SEO advies ontvangen waar je mee aan de slag kunt?

  Een gesprek dat echt de moeite waard is om je website gemakkelijker vindbaar te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer info.

  GRATIS: SEO scan + 30 min strategisch gesprek t.w.v. €499,-

   Bel onze experts bij Seoptified voor marketing advies op maat.

   Veelgestelde vragen

   Zijn SEO adviezen enkel voor Google?

   Absoluut niet! Hoewel Google de koning van de zoekmachines is, is ons advies niet exclusief voor Google. Het is een waardevol hulpmiddel en een effectieve manier dat je kunt inzetten om je website beter vindbaar te maken op verschillende andere zoekmachines, zoals Bing, Yahoo, en meer. Of je nu de voorkeur geeft aan Google of een andere zoekmachine, ons advies zal je helpen om jouw organische resultaten te optimaliseren en meer bezoekers naar je website te trekken, waar ze ook vandaan komen.

   We kunnen je bijstaan bij het maken van een nieuwe webpagina, helpen je bij het ordenen van de technische aspecten, zoekwoorden onderzoek alt tekst en nog een pak specifieke onderwerpen waar we je mee kunnen helpen. Dus, waar wacht je nog op? Laten we samen die zoekresultaten veroveren!

   Wat is SEO advies?

   SEO advies is professioneel advies en begeleiding die wordt gegeven om de zoekmachineoptimalisatie van een website te verbeteren. Het omvat strategieën, technieken en best practices die worden aanbevolen door SEO-experts om de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines te verbeteren.

   SEO advies kan verschillende aspecten omvatten, zoals het optimaliseren van de inhoud van een website met relevante zoekwoorden, het verbeteren van de technische structuur en laadsnelheid, het optimaliseren van meta-tags en beschrijvingen, het opbouwen van kwalitatieve backlinks, en het verbeteren van de gebruikerservaring. Daarnaast kunnen ook integratoes zoals Search Console, Google Analytics en Tag manager besproken worden.

   Een SEO-adviseur kan een grondige analyse uitvoeren van de website, concurrenten en doelgroep om gepersonaliseerd advies te geven. Ze kunnen aanbevelingen doen voor het optimaliseren van specifieke pagina’s, het creëren van hoogwaardige content, het implementeren van technische SEO-aanpassingen en het ontwikkelen van een effectieve SEO-strategie op lange termijn. Zo ziet Google jouw website als autoriteit, krijg je de zuur verdiende featured snippet en gaat je website door het leven zonder technische problemen.

   Het uiteindelijke doel van SEO advies is om de online aanwezigheid van een website te verbeteren, meer organisch verkeer aan te trekken en de website te helpen beter te presteren in zoekmachines. Het is een waardevol hulpmiddel voor bedrijven en website-eigenaren die streven naar een betere online zichtbaarheid en het behalen van hun doelstellingen.

   Is SEO advies gratis?

   Het eerste half uur is Gratis!

   **ka-chingggg**

   Na de kennismaking en een eerste consult sta kunnen we kijken om diepgaand advies mee te geven waar zowel jij als de zoekmachine helemaal gek van wordt. Laat ook je website hoger ranken en ontvang je gratis verkeer met de juiste content en strategie. Dit is de natuurlijke manier of organische manier om je vindbaarheid te vergroten zonder advertenties.

   Wat is SEO?

   SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het is een verzameling van technieken en strategieën die worden toegepast om de zichtbaarheid van een website te verbeteren in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

   Het doel van SEO is om de relevantie en autoriteit van een website te versterken, zodat zoekmachines deze hoger rangschikken wanneer gebruikers zoeken naar gerelateerde onderwerpen. Door het optimaliseren van verschillende aspecten, zoals zoekwoorden, waardevolle content, structuur, metadata, hoe je website laadt en het verkrijgen van externe links, kan SEO helpen om meer organisch verkeer en potentiële klanten naar een website te trekken.

   SEO is een voortdurend proces dat onder andere bestaat uit het uitvoeren van zoekwoordonderzoek, het optimaliseren van on-page elementen, het verbeteren van de gebruikerservaring, het opbouwen van relevante links en het monitoren en analyseren van de prestaties van de website. Deze wallen allemaal onder de drie SEO pijlers:.

   Wil je onmiddellijk resultaat dan is SEA of search engine advertising een goede keuze. Hiermee kun je op rap tempo en tegen betaling hoger scoren op de zoekmachine voor de zoekwoorden waarop je adverteert. Zo stimuleer je meer website bezoeken en bouw je verder aan je overkoepelende online marketing strategie voor jouw website.

   Contacteer het Seoptified team 👇

   Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.