#1 in Google met een SEO Bureau

Is jouw website een verborgen parel waar niemand de weg naartoe vindt? Ontsnap dan aan de menigte met een messcherpe strategie. Het is een mix van expertise als SEO bureau en vindingrijkheid die ervoor zorgt dat je onderneming écht krijgt wat het verdient.

Het resultaat? Een golf van nieuwe potentiële klanten en leads. Laat ons jou helpen om niet alleen zichtbaar, maar onmisbaar te worden in de online wereld.

GRATIS: SEO scan + 30 min strategisch gesprek t.w.v. €499,-

  De magie van een SEO Marketing bureau

  SEO is meer dan een zoekwoord in je titel zetten. Gelukkig weten we waar we mee bezig zijn, zodat jij de vruchten draagt van ons succes. Wat we onder andere allemaal uitvogelen voor jou:

  SEO Copywriting

  Onze copywriting ninja's zorgen dat je teksten ranken, dat is waar het om draait.

  Linkbuilding

  Intern, extern, overal linkjes. Niet te veel en niet te weinig. Net wat je nodig hebt.

  Zoekwoorden onderzoek

  Vind de beste zoekwoorden om je inhoud relevant en makkelijk vindbaar te maken.

  Schema Mark-up

  Kleine stukjes code in op elke pagina die ervoor zorgt dat je een open boek bent voor Google.

  SEO Audit

  Na het scannen en overlopen van je gehele website kunnen we een concreet SEO en Marketing plan opstellen.

  Site Migraties

  Een nieuwe website of domeinnaam? Kies dan om een SEO mee aan boord te nemen bij het proces.

  SEO bureau superpowers. Is jouw website als SEO-ptified?

  Het kiezen van het juiste SEO-bureau is een grote keuze, want laten we eerlijk zijn: geen twee ondernemingen zijn gelijk. Jouw unieke doelen en uitdagingen vragen om een SEO-strategie op maat, geen standaardoplossing die voor de massa is ontworpen.

  Dus, waarom nemen duizenden bedrijven genoegen met een one-size-fits-all aanpak?

  **rolt met ogen**

  Geen idee, maar wij weten dat elk detail telt.

  Daarom starten we met een uitgebreide analyse van jouw onderneming, om zo een resultaatgerichte strategie te ontwikkelen. Dit is hoe we zorgen dat de juiste relevante zoekwoorden jouw online vindbaarheid verhogen en niet in de digitale ruimte verdwalen.

  Sure! Je kunt zelf aan de slag gaan met content en social media. Maar laten we eerlijk zijn: SEO is een kunst en wetenschap tegelijk. Er zijn zoveel nuances in website-optimalisatie dat het makkelijk is om de plank mis te slaan. Tenzij je start met ons e-boek natuurlijk.

  Zin in het echte werk? Kies dan voor een succesvolle samenwerking om een SEO-strategie te ontwikkelen die niet alleen effectief is, maar ook perfect past bij je onderneming. Maak ook van elke SEO-campagne een succes.

  Ben jij op zoek naar een expert voor jouw SEO onder handen te nemen? Seoptify je vindbaarheid!

  Schakel een zoekmachine optimalisatie bureau in

  Voor bedrijven die willen groeien is SEO uitbesteden geen luxe, maar een keiharde noodzaak. Online zichtbaarheid is namelijk de belangrijkste valuta voor bedrijven. En laat ons eerlijk zijn, zonder solide SEO-strategie is dat niet simpel.

  #1 op Google ben je niet met een beetje geluk. De ware kracht zit in de kunst van SEO-technieken, waarmee je niet alleen klimt in de zoekresultaten, maar ook daadwerkelijk organisch verkeer, leads én omzet genereert.

  **ka-ching**

  Nu in die felbegeerde top drie van Google wil iedereen staan. Want daar zit het geld natuurlijk.

  De beste SEO specialist van België

  We gaan hier niet rond de pot draaien: in de meeste gevallen is het niet simpel om daar te geraken. SEO vereist kennis, tijd en energie, en niet elk bedrijf heeft de luxe om dit zelf te beheren. Daarom is het inschakelen van een deskundig SEO-bureau een strategische zet.

  Dus SEOptify ook jouw website! Onze SEO-experts met jarenlange ervaring staan klaar om jouw website omhoog te knallen. Samen boosten we jouw online vindbaarheid en zorgen we ervoor dat je niet alleen hoger in Google komt, maar daar ook blijft.

  Zelf je SEO regelen zonder SEO optimalisatie bureau

  Alle grootste bedrijven besteden hun SEO uit. Weet je waarom? Omdat ze beseffen dat het een mijnenveld is, waar elke verkeerde stap je dieper in de digitale obscuriteit kan duwen. SEO is geen kattepis. De veranderingen gaan razend snel en het landschap is niet erg instap vriendelijk.

  Bekijk het zo: SEO-specialisten zijn als digitale Jedi, continu bezig met het ontcijferen van Google’s laatste grillen. Zonder deze deskundigheid van Yoda ben je als een Star Cruiser zonder kompas in de onstuimige ruimte van online marketing.

  Eenmaal bovenaan in Google dan begint het werk pas echt. Er is geen tijd om te ontspannen. De Stormtroopers van de concurrentie zijn altijd druk bezig. Het is een constant gevecht om je plek te behouden, terwijl concurrenten hongerig op de loer liggen om jouw plaats in te nemen.

  “Patience you must have my young Padawan” – Yoda

  Bij Seoptified weten we hoe we jouw bedrijf niet alleen naar de top van de zoekresultaten kunnen brengen, maar er ook kunnen houden. Laat ons het zware werk doen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

  SEO en marketing zijn zaken van lange adem en nemen veel tijd in beslag. Kies daarom voor de beste resultaten en laat je SEO uitbesteden. Kies voor een SEO-bureau om je team te versterken en te ondersteunen.

  Een SEO bureau met een uitgebreide aanpak

  Goede SEO is een erg sterke tool binnen de digitale marketing. Maar wat je positie nog sterker kan maken, is meer dan alleen organische groei. Marketing heeft heel wat opties uiteraard. Een goede combo is website optimalisatie in combinatie met zoekmachine adverteren.

  Afhankelijk van je onderneming en doelstellingen is ook lokale SEO, inbound marketing of content-marketing wellicht iets voor jou. Het is dus vaak het complete online marketingpakket dat zal zorgen voor de beste mogelijkheden.

  Wanneer we aan de slag gaan met je online-marketing en SEO-traject, maken we eerst een nauwkeurige audit en grondige analyse. Hierdoor kunnen onze SEO-experts, de seo copywriter en de marketeer de beste SEO-campagne uitstippelen.

  Werk ook samen met onze experts en laat de online marketingwereld over aan ons. We werken binnen diverse branches aan online strategie, online autoriteit en nog veel meer.

  Het zoekmachine optimalisatie geheim. Meer dan alleen Google.

  Het is geen geheim dat Google de belangrijkste en meest gebruikte zoekmachine is. Het is daarom van vitaal belang om zichtbaar te zijn in de organische resultaten op Google. Maar zoekmachineoptimalisatie gaat verder dan dat.

  **uh-hu**

  Door je website te optimaliseren kom je ook tevoorschijn op andere zoekmachines zoals Bing, Yahoo, Baidu en Yandex. Wanneer je aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie, kun je ervan uitgaan dat dit zal werken voor ALLE zoekmachines.

  Lokale SEO is bijvoorbeeld ook mogelijk op zoekmachines zoals Bing en Yahoo.

  Wat onze klanten zeggen over ons SEO bureau

  Samenwerking met Seoptified was een groot succes! Een betrouwbare partner erbij die hun skills in Marketing en SEO bewezen hebben wat mij betreft. Thanks!

  Thanks!
  Robbert VergauweZaakvoerder Reach For More

  Thomas is ongetwijfeld een uitstekende professional! Altijd klaar om te helpen en strategieën te regelen om ons bedrijf te helpen en te verbeteren. Je dynamiek en vermogen om innovatieve ideeën te creëren is ongelooflijk. The best!

  Inez VendeirinhoZaakvoerder Suzel Flowerdesign
  Leilani Buyse testimonial seoptified

  Bij Seoptified kreeg ik een fantastische service! Ik ging er heen voor mijn website te optimaliseren. Ik werd goed op de hoogte gehouden en dankzij een sterke SEO campagne zag ik de resultaten binnenkomen.

  Leilani BuyseHaar styliste
  thijs penny testimonial

  Zeer tevreden van het geleverde werk. Ongeziene kennis van SEO die zorgt voor de beste resultaten. Wij stonden versteld van onze nieuwe positie in Google. Aanrader!

  Thijs PennyUI/UX Developer
  rutger haverbeke testemonial seoptified

  Beste SEO'er die ik al ben tegenkomen. Heel betrouwbaar en geeft je marketing een mega boost! Een echte aanrader voor iedereen.

  Rutger HaverbekeMuzikant

  Ook een van onze gelukkige klanten worden?

  Welke soorten zoekmachine optimalisatie bestaan er?

  Er zijn verschillende soorten zoekmachineoptimalisatie. Deze verschillende soorten worden ook wel de drie pijlers van SEO genoemd en kunnen gemakkelijk in drie groepen worden onderverdeeld. Alle drie zijn ze onmisbaar voor je online strategie.

  Technische SEO

  Een technische kijk op de optimalisaties die een invloed hebben op hoe zoekmachines je website vinden en lezen.

  • Schema.org
  • Meta data
  • Robot.txt

  On-page SEO

  Alles wat zich op je pagina’s bevind valt onder de categorie content.

  • SEO teksten
  • Afbeelding optimalisaties
  • Interne linking

  Off-page SEO

  Alle off-page aspecten die een invloed hebben op je algemene autoriteit.

  • Lokale links en partners
  • Linkbuilding
  • PR en nieuwsartikelen

  Door in te zetten op elk van deze groepen creëer je een website die meer omzet genereert en hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit heeft een impact op het organische verkeer en je wordt beloond met een hogere positie. Daarom kun je ook rekenen op de hulp van een van onze SEO-specialisten bij Seoptified, hét beste SEO-bureau en webdesign bureau voor ondernemingen met ambitie.

  Liever geen SEO bureau? Jouw SEO avontuur start hier!

  Starten met SEO ebook van Thomas Brasseur

  Wanneer je niet de capaciteit hebt om te investeren in je groei of je staat in de startblokken, dan is zelf een goede basis leggen zeker een goede optie. Met SEO genereer je dan je eerste bezoekers. Gelukkig hebben we ook voor jou een oplossing!

  **knipoog**

  We schreven een gratis e-boek waar we een groot deel van onze SEO-strategie uit de doeken doen. Als zoekmachine optimalisatie bureau is het trouwens ook fijn als jij de nodige basis kennis hebt en het belang inziet van de verschillende zaken. Dit is precies wat het e-boek voor je doet, gratis en voor niets.

  In dit e-book behandelen we alle belangrijke aspecten en beginselen van zoekmachine optimalisatie of search engine optimization. Je leert meer over XML-sitemaps, meta-tags, lokale vindbaarheid, domeinautoriteit, technische SEO, SEO-tools en nog veel meer.

  Kom je ook graag te weten wat Seoptified voor jou kan betekenen?

  GRATIS: SEO scan + 30 min strategisch gesprek t.w.v. €499,-

   Veel gestelde vragen over SEO-bureaus

   Als online marketing bureau krijgen we heel wat vragen binnen voor onze SEO specialisten. Deze vragen gaan over SEO optimalisatie, linkbuilding, sociale media en nog veel meer. Hier geven we je alvast enkele antwoorden die we vergaard hebben dankzij onze jarenlange ervaring.

   Wat is zoekmachineoptimalisatie?

   SEO of zoekmachineoptimalisatie is het optimaliseren van je online aanwezigheid. Het doel is om makkelijk online gevonden te worden op zoekmachines zoals Google. Zo scoor je hoger op relevante zoekwoorden in de organische zoekresultaten, waardoor je meer potentiële klanten bereikt.

   Wat doet een SEO bureau?

   Een SEO-bureau of SEO-agency is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. De mensen die daar werken zijn SEO-experts en kunnen door verschillende aspecten van je site aan te passen je online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten op zoekmachines. Door als bedrijf te kiezen om samen te werken met een SEO-bureau, heb je iemand die precies weet wat werkt en wat niet op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

   Wat kost zoekmachineoptimalisatie bij een SEO bureau?

   Een SEO traject bij Seoptified heeft een aantal verschillende kosten. Eerst en vooral hebben we een opstartkost van €375,- om aan de slag te gaan. Daarna geen we aan de slag met een maandelijks traject van minimum 6 maanden. De maandelijkse plannen starten vanaf € 850,-.

   Search engine optimization is een project dat voor elk bedrijf op maat wordt gemaakt door een SEO marketing bureau. Veel hangt af van de nodige optimalisaties die nodig zijn, de doelstellingen en het soort bedrijf. Een groot bedrijf met veel webpagina’s waar veel expertise voor nodig is, zal een hoger maandelijks plan nodig hebben dan een klein lokaal bedrijf. Gemiddeld ligt de prijs voor een SEO-bureau tussen € 500 en € 10.000. Dit is inclusief linkbuilding, technische SEO en on-page SEO.

   Wat is een on-page SEO optimalisatie?

   On-page SEO-optimalisatie verwijst naar het proces van het optimaliseren van individuele pagina’s van een website om hogere rangschikkingen te behalen in de zoekresultaten van zoekmachines en meer verkeer naar de website te genereren. Het omvat een reeks tactieken die gericht zijn op het verbeteren van de zichtbaarheid van een website door de inhoud en structuur van de pagina’s te optimaliseren.

   Enkele voorbeelden van on-page SEO-optimalisaties zijn:

   1. Het gebruik van relevante zoekwoorden in de titel, meta beschrijving, kopteksten en inhoud van de pagina.
   2. Het optimaliseren van de URL-structuur en het gebruik van leesbare URL’s.
   3. Het creëren van hoogwaardige inhoud die relevant is voor de zoekopdracht van de gebruiker en waardevol is voor de lezer.
   4. Het optimaliseren van afbeeldingen en video’s met behulp van alt-tags en beschrijvende bestandsnamen.
   5. Het verbeteren van de laadsnelheid van de pagina’s door het gebruik van caching, compressie en optimalisatie van afbeeldingen.
   6. Het gebruik van interne links en het verbeteren van de site navigatie om de gebruikerservaring te verbeteren.
   7. Het optimaliseren van de mobiele responsiviteit van de website.

   Door het uitvoeren van deze en andere on-page SEO-optimalisatie, kan een website de kans vergroten om hoger te scoren in zoekresultaten en meer verkeer te genereren. Dit zou voor elk succesvol bedrijf onderdeel moeten zijn van hun online marketing strategie.

   Waarom moet ik een SEO bureau inzetten?

   Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van een SEO bureau voordelig kan zijn voor je bedrijf. Ten eerste hebben SEO bureaus de nodige expertise en ervaring om een effectieve SEO-strategie op te stellen en uit te voeren. Ze beschikken over de juiste tools en kennis om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachines, waardoor je meer mogelijke klanten naar je website trek en beter gevonden wordt. Denk maar aan content creatie met de juiste zoekwoorden, technische optimalisatie, conversie optimalisatie, en nog veel meer.

   Daarnaast kunnen SEO bureaus je helpen om je tijd en middelen efficiënter in te zetten. Het opzetten van een effectieve SEO-strategie kost tijd en energie. Door samen te werken met een SEO bureau kun je deze taken uitbesteden en je richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

   Tot slot kan een SEO marketing bureau zoals Seoptified je helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO. We houden de ontwikkelingen en trends bij en passen onze strategieën aan om aan de veranderende behoeften van zoekmachines en consumenten te voldoen.

   Wie zijn de beste SEO bureaus in België?

   Het is belangrijk om onderzoek te doen naar de beste SEO bureaus en hun ervaring, expertise en resultaten te evalueren voordat je een keuze maakt. Het kan nuttig zijn om referenties en klantrecensies te bekijken en te communiceren met potentiële SEO marketing bureaus om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften en budget passen.

   Is SEO beter dan SEA

   SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (search engine advertising) of andere betaalde advertenties zijn beide online marketing mogelijkheden. Deze twee werken het beste als ze samen worden gebruikt. Wanneer je samenwerkt met een SEO-bureau zoals Seoptified, kun je ervoor kiezen om beide mogelijkheden te laten analyseren en zo je website hoog te laten scoren. Een goede online marketing techniek is om steeds in te zetten op alle verschillende kanalen inclusief adverteren, SEO en sociale media.

   Wat is linkbuilding?

   Linkbuilding is een proces van het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website, om de autoriteit en relevantie van jouw website te vergroten. In essentie gaat het erom dat andere websites een link naar jouw website plaatsen, wat aangeeft dat ze jouw inhoud waardevol en relevant vinden voor hun eigen doelgroep. Deze externe links worden ook wel ‘backlinks’ genoemd en zijn een belangrijke factor voor zoekmachines om te bepalen hoe hoog een website moet scoren in de zoekresultaten.

   Het proces van linkbuilding kan worden bereikt door verschillende strategieën, zoals:

   1. Gastbloggen: Door het schrijven van hoogwaardige inhoud voor andere websites en daarbij links naar jouw eigen website te plaatsen, kun je jouw bereik vergroten en tegelijkertijd backlinks naar jouw website verdienen.
   2. Broken link building: Dit is een tactiek waarbij je andere websites benadert om kapotte links op hun pagina’s te melden en jouw eigen inhoud voor te stellen als een vervanging. Als jouw voorgestelde inhoud relevant is en van hoge kwaliteit, kun je mogelijk een backlink krijgen als beloning.
   3. Linkruil: Door het aangaan van partnerschappen met andere websites kun je elkaar wederzijds backlinks geven, wat kan leiden tot een verhoogde autoriteit van beide websites.
   4. Content marketing: Door het creëren van hoogwaardige, relevante inhoud en deze te delen via verschillende kanalen, kun je de kans vergroten dat andere websites naar jouw inhoud linken en zo backlinks verdienen.

   Het is belangrijk om op te merken dat linkbuilding moet worden uitgevoerd op een organische manier en dat het verkrijgen van backlinks van spammy of irrelevante websites kan leiden tot negatieve gevolgen voor jouw ranking in zoekmachines. Het is daarom belangrijk om te focussen op kwaliteit boven kwantiteit bij het uitvoeren van een linkbuilding-strategie. Ook linkbuilding uitbesteden aan het beste SEO bureau? Neem contact op met onze specialisten!

   Contacteer het Seoptified team 👇

   Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.