Lokale SEOGoogle Mijn Bedrijf

Google mijn Bedrijf uitbesteden

Wil je lokaal beter gevonden worden in Google mijn bedrijf? Neem dan eens een kijkje naar Lokale SEO om je Google mijn bedrijfspagina een boost te geven.
Ga aan de slag

Neem contact op met onze lokale SEO-expert

  Google mijn bedrijf als lokale SEO-booster

  Google my Business, of mijn bedrijf in het Nederlands, is een gratis tool dat Google aanbiedt om makkelijk meer klanten te bereiken. Je verhoogt makkelijk je lokale vindbaarheid en bereikt sneller klanten bij jou in de buurt.

  Wat kan je precies verwachten van Google mijn Bedrijf?

  Het geeft je niet alleen de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten, maar ook om Services aan te bieden, inzichten te krijgen en rechtstreeks met de GPS te navigeren naar je winkel. Een onmisbare schakel dus voor elk bedrijf dat online wil scoren en lokaal goed vindbaar wil zijn.

  • Snel en eenvoudig
  • Verbeter klanten contact
  • Haal meer uit je listing
  • Werk samen met gedreven experts
  Neem contact op

  Hogere vindbaarheid

  Door Google mijn Bedrijf te gebruiken ben je op meer plaatsen zichtbaar. Je komt tevoorschijn in Google maps én in de zoekresultaten.

  Meer verkeer

  Bereik relevante klanten die op zoek zijn naar een bedrijf zoals dat van jou.

  Klantvriendelijk

  Toon alle informatie van je bedrijf aan je klanten in één oogopslag.

  Verzamel reviews

  Verzamel reviews en feedback, zo laat je je bedrijf stralen in de zoekresultaten.

  ZET JE BEDRIJF EXTRA OP DE KAART VOOR BETERE ZOEKRESULTATEN

  Een lokale SEO-specialist om je verder te helpen?

  Contacteer ons team

  Deel meer informatie met Google mijn Bedrijf

  Door je listing op het google mijn bedrijf platform haal je het meeste uit elke zoekopdracht. Zo vinden klanten je makkelijker, heb je meer verkeer op je website en vergroot je je kansen.

  Door Google My Business (GMB) in te schakelen kun je heel wat nuttige informatie delen over je bedrijf. Het geeft je veel mogelijkheden en flexibiliteit in hoe jij om gaat met je klanten.

  Niet alleen gebruikelijke en handige informatie, maar ook info die klanten het laatste zetje geven. Zoals bijvoorbeeld de Google-reviews. Dankzij deze uitgebreide functie kun je deelnemen aan het gesprek met je klanten, antwoorden en tegelijk een sterren review krijgen van je klanten.

  De voordelen op een rijtje

  • Krijg sterren reviews met Google reviews
  • Beantwoord reviews en krijg tevreden klanten
  • Deel nieuwtjes van je bedrijf met Google posts
  • Toon je bedrijf met unieke foto’s van jou en je klanten
  • Geniet van direct contact via de chatfunctie
  • Laat je bedrijf zien op de kaart in Google maps
  • Eenvoudig de weg vinden naar je zaak
  • Makkelijk te bereiken voor elke klant
  • Toon speciale openingstijden
  • Verkoop je verschillende diensten online

  Overtuig je potentiële klanten

  Door je bedrijf aan te melden bij Google My Business (GMB) straal je meer geloofwaardigheid uit voor toekomstige klanten. Zeker als je enkele reviews hebt krijg je een goede reputatie voor je online bedrijf.

  Omdat alle info in Google My Business gebruikt wordt in de zoekresultaten is het belangrijk dat je dit goed aanpakt van het begin. Onze experts helpen je bij het afwerken van je Google mijn Bedrijfsprofiel, net als je online zichtbaarheid.

  Door ons toe te voegen in de Google mijn bedrijf account kunnen we je listing beheren en verbeteren. Zo verhoog je je positie in de zoekresultaten en op Google maps.

  Lokale vindbaarheid

  Het is belangrijk voor toekomstige klanten om te weten waar je bedrijf gevestigd is. Als Google dit weet kom je tevoorschijn in de lokale zoekresultaten. Deze informatie geef je makkelijk door via je Google Mijn Bedrijf (gmb) account.

  Zorg dus dat je online aanwezigheid en je google mijn bedrijfsvermelding steeds up to date zijn met de laatste informatie.

  Veel potentiële klanten gebruiken de Google maps functie om te weten te komen welke bedrijven bij hun in de buurt zijn. Heb je een volledig geoptimaliseerd Google profiel dan komen nieuwe klanten sneller bij jou terecht.

  Waarom Google Mijn Bedrijf gebruiken

  Zoals je nu wel weet is Google Mijn Bedrijf een perfecte gratis online tool van Google. Het kost je dus helemaal niets om je brand online op poten te zetten, behalve wat van je tijd. Tenzij je je positie nog wil versterken en samenwerkt met een bedrijf of freelancer om je positie nog te versterken.
  Jij kiest welke informatie online komt.

  Omdat je een pagina krijgt dat zich enkel en alleen toespitst op jouw bedrijf en jij bent de eigenaar, heb jij alle touwtjes in handen. Zo kan je zelf beslissen welke foto’s en content getoond worden en hoe je omgaat met je klanten online.

  Zet je zelf alle informatie op GMB en is je bedrijf geverifieerd dan vergroot je de kans nog meer om gevonden te worden door internetgebruikers.

  Contacteer ons
  Maak sneller contact met klanten

  Door je profiel op Google Mijn Bedrijf steeds nauwkeurig bij te houden kan je je klanten beter op de hoogte houden. Stel ze op de hoogte van afwijkende openingstijden, laat je reviews zien en activeer de rechtstreekse chat via de app. Je kunt zelfs nieuws delen via de Google-posts functie.

  Dankzij de goede reviews via Google straal je extra vertrouwen uit en maak je meer kans op een nieuwe instroom van leads. Zoals je kan zien is Google Mijn Bedrijf de eerste stap naar lokaal succes.

  + klantencontact

  Google Mijn Bedrijf uitbesteden

  Wordt beter gevonden met je bedrijf vermelding op GMB door samen te werken met ons. Wij zorgen er voor dat je lokale ranking verbeterd en dat je wordt terug gevonden in Google maps voor de regio die echt telt.

  Dankzij onze geavanceerde SEO audits kunnen we precies te weten komen wat we moeten doen om je lokale listing net dat duwtje in de rug te geven.

  Contacteer ons vandaag nog

  Veel gestelde vragen over Google mijn Bedrijf.

  Met deze FAQ helpen we je alvast op weg. Dit zijn de vragen die we vaak krijgen van onze klanten.

  Wat is Google mijn Bedrijf?

  Google mijn bedrijf of GMB is een gratis tool van Google waar je een online bedrijfsprofiel kan aan maken. Hierdoor krijgt jouw bedrijf een betere zichtbaarheid als mensen op zoek zijn naar een jouw of gelijkaardige bedrijven.

  Is Google mijn Bedrijf gratis?

  Ja, Google mijn Bedrijf is een gratis tool van Google die je bedrijfsinformatie kan aanbieden aan gebruikers die op zoek zijn naar jouw zaak of bedrijf.

  Hoe log ik in op Google mijn Bedrijf?

  Ga naar je Google account waarmee je je bedrijf hebt aangemeld en log je in. Zoek vervolgens op Google je exacte bedrijfsnaam op om je bedrijfsprofiel terug te vinden bovenaan de zoekresultaten.

  Welke gegevens staan er in het Google Bedrijfsprofiel?

  Er staan verschillende belangrijke gegevens in het profiel. Enkele voorbeelden hiervan zijn je e-mailadres, telefoonnummer en je locatie.

  Wat is lokale SEO?

  Lokale SEO heeft als focus om je zaak of bedrijk beter vindbaar te maken op Google in een bepaalde streek of regio. Vaak is dit voor bedrijven met een fysieke locatie zoals bijvoorbeeld supermarkten, dokters en tandartsen. Ook bedrijven die een dienst uitvoeren binnen een bepaalde regio hebben hier voordeel bij. Denk maar aan tuiniers, loodgieters en klusjesmannen.

  Wat kan je met Google mijn Bedrijf?

  Je kan met Google My Business je online aanwezigheid een boost geven. Klanten vinden je sneller en makkelijker en nemen meer contact met je op als ze je gegevens online terugvinden.

  Waarom kan ik mijn bedrijf niet vinden op Google?

  Als je je bedrijf niet kan vinden op Google kan dit om verschillende redenen zijn. Het kan zijn dat je niet bent aangemeld met de juiste Google account, je bedrijf staat nog niet op de Google Maps app of je bent nog niet geverifieerd.

  Wat is het voordeel van een GMB profiel?

  Door gebruik te maken van het Bedrijfsprofiel van Google hem je heel wat voordelen. Zo kunnen je klanten reviews achterlaten, sta je sneller in contact en is je bedrijf makkelijker vindbaar.

  Contacteer het Seoptified team 👇

  Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.