Webdesign bureau gezocht?

Een nieuw webdesign laten maken bij een gespecialiseerd digitaal bureau? Dat kan! Bij Seoptified helpen we je graag verder bij het bouwen van een professionele website. Zo kun je online stralen als nooit tevoren!

Waarop kun je rekenen:

 • Professioneel design en branding
 • Responsief voor mobiel, tablet en desktop
 • SEO-teksten voor een goede vindbaarheid
 • Snelle laadtijden voor de beste resultaten
 • Veilige en persoonlijke toegang tot je website
Bereken de prijs van je website

Vraag hier een gratis offerte aan

  Waarom kiezen voor een professioneel webdesign bureau zoals Seoptified?

  Ben je op zoek naar een webdesign bureau voor een nieuwe website te bouwen? Dan komt daar heel wat werk bij kijken. Gelukkig weten onze webdesigners wel raad!

  SEO optimalisaties

  Een professionele website laten maken is één ding, maar het optimaliseren van de website voor zoekmachines met behulp van SEO kan ervoor zorgen dat potentiële klanten de website sneller en gemakkelijker kunnen vinden, wat leidt tot meer verkeer en conversies. Met andere woorden, SEO vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van de website, wat kan resulteren in meer succes voor het bedrijf.

  Webdesign op maat

  Bij webdesign op maat wordt de website specifiek ontworpen en ontwikkeld op basis van de unieke behoeften en doelstellingen van een bedrijf of organisatie. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde en unieke website die zich onderscheidt van de concurrentie en bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

  vergadering SEO SEA en Marketing bij Seoptified. Thomas en Amber zaakvoerders

  Responsive design

  Met responsief webdesign wordt de website geoptimaliseerd voor weergave op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring en draagt bij aan de vindbaarheid van de website in zoekmachines.

  Wordpress websites

  WordPress biedt een uitgebreide set aan tools en mogelijkheden. Bovendien is WordPress zeer flexibel en kan het worden uitgebreid met talloze plug-ins en thema's om de functionaliteit en het uiterlijk van de website aan te passen naar de specifieke wensen van jouw project.

  Hoe loopt een samenwerking met webdesign bureaus

  • 1
   Offerte opmaken

   We starten met een vragen ronde zodat we precies weten wat je nodig hebt. Van branding, design, hosting tot een domeinnaam, we vragen je de pieren uit je neus. Hierdoor hebben we een klare kijk op de situatie, zonder verborgen kosten.

  • 2
   Ready, set... bijna go.

   Ben je eenmaal akkoord met ons voorstel, dan gaan we aan de slag met het opstarten van je project. We kijken naar haalbare deadlines en schatten hoeveel tijd alles in beslag neemt.

  • 3
   Afleveren van het eerste design

   Eenmaal we duidelijkheid hebben over het project, gaan we aan de slag met de eerste versie van je website ontwerpen. Deze sturen we door naar jou zodat we samen je website naar een hoger niveau tillen.

  • 4
   Toevoegen van alle features

   Is je nieuwe webdesign helemaal je goesting? Dan gaan we aan de slag met het bouwen van je nieuwe website. De copywriter start met het schrijven van de teksten en de webdesigners ontwikkelen de nodige tools en functionaliteiten.

  • 5
   Feedback, verbeteren

   Alle functies werken en de teksten zijn geschreven, nu is het tijd om samen met jou de prachtige website te bekijken. We verzamelen alle feedback en maken de nodige aanpassingen. Eenmaal alles klaar is controleren we alles, zodat de website goed werkt.

  • 6
   Je website staat live!

   Tevreden? Dan word je website gelanceerd. Jij hoeft je hier helemaal niet druk om te maken, onze ontwikkelaars regelen alles voor jou.

  Meest gemaakte fouten bij webdesign

  Als het gaat om webdesign, zijn er een aantal veelgemaakte fouten die gemakkelijk te vermijden zijn. Een van de grootste fouten die veel bedrijven maken is het hebben van een oude en verouderde website.

  Verouderd design

  Een website die er verouderd uitziet en niet goed functioneert, kan potentiële klanten wegjagen.

  Responsief

  Steeds meer mensen bezoeken websites vanaf hun smartphone of mobiel toestel.

  Traag

  Bezoekers hebben weinig geduld en zullen snel afhaken als een website niet snel genoeg laadt.

  Zonder SEO

  Een gebrek aan verkeer kan betekenen dat de website niet goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

  Vermijd deze veel gemaakte fouten en ga in zee met een webdesign bureau.

  Het is belangrijk om deze fouten te vermijden en te werken aan een website die er goed uitziet, snel laadt, mobiel vriendelijk is en goed wordt gepromoot om het aantal bezoekers te vergroten en het succes van je bedrijf te laten stijgen.

  Vraag een offerte aan
  vergadering SEO SEA en Marketing bij Seoptified. Thomas en Amber zaakvoerders

  Kies voor een webdesign bureau dat bij je past!

  Als het gaat om webdesign, is het van cruciaal belang om samen te werken met experts die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Naast het creëren van een aantrekkelijke website, zijn er nog tal van andere aspecten waar je rekening mee moet houden, zoals de gebruikersinterface voor het beheer van je site en expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

  Bij Seoptified begrijpen we het belang hiervan en streven we ernaar om alles aan te bieden wat je nodig hebt. We zorgen er bovendien altijd voor dat alles wordt geleverd in jouw huisstijlkleuren, zodat het volledig voldoet aan jouw wensen. Op deze manier blijf je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot oplevering.

  Laat je nieuwe website renderen dankzij onze unieke aanpak.

  Bij Seoptified geloven we dat een succesvolle website meer vereist dan alleen een aantrekkelijk webdesign. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder SEO copywriting, digitale marketing, SEO, SEA en leadgeneratie.

  Onze digitale marketingexperts zorgen ervoor dat jouw website de juiste doelgroep bereikt en maximale zichtbaarheid krijgt. Door het implementeren van effectieve SEO-strategieën, optimaliseren we jouw site om hoger te scoren in zoekmachines en organisch verkeer en leads te genereren. Dat is meer rendement voor dezelfde service.

  Ben je nog op zoek naar een webdesign bureau? Als een van de vele andere webdesign bureaus is onze holistische aanpak wat ons uniek maakt. We laten je website rederen en geven je de beste kans in het online landschap.

  Webdesign in jouw favoriete CMS

  WordPress website laten maken

  Als je op zoek bent naar een eenvoudige en flexibele manier om een professionele website te laten maken, dan zijn WordPress websites een uitstekende keuze. WordPress biedt een breed scala aan tools en functies waarmee je op een gemakkelijke manier een op maat gemaakte website kunt maken die perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf.

  Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk zodat jij ook nadien de nodige aanpassingen zelf kan maken, als je dat wil. Dit in combinatie met de uitstekende expertise en jarenlange ervaring binnen de online marketing en webdevelopment is een recept voor succes. Zo zal je website er mooi uitzien en scoren in Google!

  Een andere CMS in gedachten?

  Werk je graag met een andere CMS (content management systeem)? Geen enkel probleem! Voor alle professionele websites halen we steeds het onderste uit de kan en kiezen we het CMS dat bij je past. Veel is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals functionaliteiten, technische vereisten, integraties, e-commerce en het budget.

  Zo hebben grote webshops of online platformen geheel andere noden dan lokale bedrijven. Lijkt je dat een goed idee en bekijk je graag de mogelijkheden met onze designers hoe we kunnen samenwerken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, dan bespreken we alles grondig en beantwoorden we al je vragen.

  Wordpress
  Drupal
  Shopify
  Woo-commerce
  Wix
  Maatwerk

  Zoekmachine optimalisatie bij je webdesign bureau? Natuurlijk wel!

  Een mooie website laten maken is al een hele onderneming. Veel mensen denken helaas ook dat je met een kers verse website meteen zichtbaar bent en gevonden zal worden. Voor deze klanten heb ik helaas slecht nieuws. Jammer genoeg is het niet zo makkelijk.

  Door samen te werken met een online marketing en webdesign bureau als Seoptified laat je niks afhangen van toeval. Bij bekijken namelijk alle belangrijkste aspecten zodat je kan starten met een sterke website, klaar voor succes. Zo is alles geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie. We helpen je graag verder met:

  • Online advertenties
  • Social media
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Copywriting
  • Email marketing
  • Lokale SEO

  Online marketing

  Naast sterke teksten door onze copywriter en een gloed nieuwe site en huisstijl kun je ook kiezen voor een compleet marketing traject. Zo geef je je bedrijf een boost vanaf de start.

  Contacteer een van onze experts via het contactformulier en vraag een gratis inspiratiegesprek aan of bekijk hier onze cases en expertise.

  Werk samen met een professioneel webdesign bureau voor de beste resultaten.

  Wil je ook graag een nieuwe website dat van het scherm spat? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.

  Vraag hier je gratis offerte aan

  Een offerte aanvragen was nog nooit zo makkelijk.


   Veel gestelde vragen over samenwerken met een webdesign bureau

   Zit je met een brandende vraag en kun je niet wachten op het antwoord? Neem dan hier eens een kijkje!

   Wat is een webdesign bureau?

   Een webdesign bureau is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van websites. Het bureau heeft expertise in het creëren van aantrekkelijke en functionele webpagina’s die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van hun klanten. Ze combineren creatieve vaardigheden, technische kennis en gebruiksvriendelijkheid om effectieve websites te maken die zowel visueel aantrekkelijk zijn als een goede gebruikerservaring bieden. Het webdesign bureau kan ook aanvullende diensten aanbieden, zoals digitale marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en website-onderhoud, om ervoor te zorgen dat de website van hun klanten goed presteert en online succes behaalt.

   Wat doet een webdesignbureau?

   Een webdesignbureau biedt een breed scala aan diensten om websites te ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren. Hier zijn enkele van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van een webdesignbureau:

   1. Ontwerp en visuele vormgeving: Het bureau is verantwoordelijk voor het creëren van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen voor websites. Ze zorgen ervoor dat het ontwerp de merkidentiteit van de klant weerspiegelt en aantrekkelijk is voor de doelgroep.
   2. Website-ontwikkeling: Het webdesignbureau zet het ontwerp om in een functionele website. Ze bouwen en programmeren de verschillende onderdelen van de site, zoals de navigatie, de lay-out, interactieve elementen en de integratie van inhoud.
   3. Responsief ontwerp: Een webdesignbureau zorgt ervoor dat de website goed werkt en er goed uitziet op verschillende apparaten en schermformaten, zoals desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons. Dit wordt bereikt door het implementeren van responsief webdesign.
   4. Gebruiksvriendelijkheid: Het bureau houdt rekening met de gebruikerservaring en zorgt ervoor dat de website intuïtief en gemakkelijk te navigeren is. Ze optimaliseren de interactie-elementen, laadtijden en zorgen voor een vlotte gebruikerservaring.
   5. Contentbeheer: Webdesignbureaus kunnen ook helpen bij het beheren en structureren van de inhoud op de website. Ze kunnen content management systemen (CMS) implementeren waarmee de klant gemakkelijk inhoud kan toevoegen, bewerken en beheren.
   6. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Een webdesignbureau kan ook SEO-diensten aanbieden om ervoor te zorgen dat de website beter zichtbaar is in zoekmachines. Ze optimaliseren de website op verschillende aspecten, zoals trefwoorden, metagegevens, URL-structuur en laadsnelheid.
   7. Onderhoud en ondersteuning: Na de lancering van de website kan een webdesignbureau ondersteuning bieden, zoals technisch onderhoud, updates, beveiliging en probleemoplossing.

   Het uiteindelijke doel van een webdesignbureau is om een professionele, functionele en aantrekkelijke website te leveren die voldoet aan de behoeften en doelstellingen van hun klanten, en die een positieve gebruikerservaring biedt aan de bezoekers van de website.

   Welke zijn de beste webdesignbureaus in Vlaanderen?

   Het is lastig om een specifiek SEO-bureau aan te wijzen als het “beste” in Vlaanderen, omdat dit afhangt van verschillende factoren, zoals de specifieke behoeften van jouw bedrijf, het budget en de gewenste resultaten. Ben je op zoek naar een een goed webdesign bureau dan is het aan te raden om eerst een gesprek aan te gaan met de partij en te luisteren naar de mogelijkheden.

   Wat kost een webdesign bureau?

   De kosten van een webdesign bureau kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de functionaliteiten die je nodig hebt, het niveau van maatwerk, de omvang van de website en de reputatie en ervaring van het bureau zelf.

   Sommige webdesign bureaus werken met vaste prijspakketten, terwijl de meeste maatwerkoffertes opstellen op basis van specifieke eisen en behoeften. Over het algemeen kunnen de kosten van een webdesign project variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s.

   Het is belangrijk om te bedenken dat naast de initiële ontwikkelingskosten er mogelijk ook andere kosten zijn, zoals domeinregistratie, webhosting, onderhoudscontracten en eventuele extra functionaliteiten of updates in de toekomst.

   Ben je op zoek naar een webdesign bureau, zorg er dan voor dat je kies voor een partner dat bij je past.

   Welke mogelijkheden heb ik bij een webdesign bureau?

   Bij een webdesign bureau zpals Seoptified heb je verschillende mogelijkheden om je digitale aanwezigheid te verbeteren en te versterken. Enkele van de mogelijkheden die je kunt overwegen, zijn:

   1. Webdesign en ontwikkeling: Een webdesign bureau kan een professionele en aantrekkelijke website voor je ontwerpen en ontwikkelen. Ze zorgen ervoor dat de website aansluit bij je merkidentiteit, gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de nieuwste webstandaarden.
   2. SEO (zoekmachine optimalisatie): Door SEO-diensten aan te bieden, kan een webdesign bureau je helpen om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachine. Ze optimaliseren de website-inhoud, structuur en technische aspecten om de zichtbaarheid en het organische verkeer te vergroten.
   3. SEA (zoekmachine adverteren): Een webdesign bureau kan ook SEA-diensten verzorgen, waarbij ze advertentiecampagnes opzetten en beheren op platforms zoals Google Ads. Dit stelt je in staat om gericht verkeer naar je website te sturen en je online aanwezigheid te vergroten.
   4. Linkbuilding: Het bureau kan zich richten op linkbuilding, waarbij ze relevante en kwalitatieve externe links naar je website genereren. Dit kan de autoriteit en het vertrouwen van je website vergroten, wat gunstig is voor de zoekmachine rankings.
   5. Social media marketing: Een webdesign bureau kan je ondersteunen bij het opzetten van effectieve social media campagnes. Ze kunnen strategieën uitdocteren, inhoud creëren en community management uitvoeren om je online aanwezigheid op sociale platforms te versterken.
   6. Advertising: Het bureau kan je helpen bij het opzetten en onderhouden van advertentiecampagnes op diverse digitale kanalen, zoals social media advertenties, display advertenties of remarketing campagnes. Dit stelt je in staat om gericht verkeer en potentiële klanten aan te trekken.
   7. Copywriting: Het webdesign bureau kan ook diensten aanbieden op het gebied van copywriting, waarbij ze relevante en overtuigende inhoud creëren voor je website, blogposts, landingspagina’s of andere marketingmaterialen.

   Het voordeel van het werken met een bureau zoals Seoptified is dat ze een breed scala aan diensten onder één dak kunnen bieden. Dit betekent dat je één aanspreekpunt hebt voor je complete digitale aanwezigheid, waardoor de communicatie en coördinatie tussen verschillende aspecten van je online strategie efficiënter wordt.

   Contacteer het Seoptified team 👇

   Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.