YouTube SEO uitbesteden? Wij zetten je video in de kijker.

Zorg er voor dat je video's vindbaar worden voor het grote publiek met een professionele aanpak. Groei mee met de mogelijkheden en bereik meer kijkers en potentiële klanten.

Neem contact op
YouTube SEO illustratie

Waarom je YouTube SEO uitbesteden?

youtube logo voor SEO diensen

Meer kijkers

Of het nu video’s zijn over producten of een vlog. Je kan makkelijk een groot deel nieuwe kijkers bereiken met de juiste aanpassingen te maken. Onze YouTube Marketing specialisten staan voor je klaar.

Hogere kwaliteit

Door de juiste technieken te gebruiken zorg je er voor dat je de juiste kijkers bereikt op je YouTube kanaal. Dit zorgt voor hogere kwaliteit en meer views.
Wordt deel van deze grote online community.

Wat houdt YouTube Marketing precies in?

Titel & beschrijving optimalisatie

Door je titel en beschrijving te verbeteren zal je prestatie van je video ook omhoog gaan.

Zoekwoorden & tags

Net zoals Google is YouTube een zoekmachine. Door de juiste woorden te gebruiken in je teksten zal je hoger staan in de resultaten.

Eindschermen & kaarten

Verhoog de gebruikers ervaring en bereik door relevante content aan te raden in je video’s.

Ondertiteling

Een correcte en goede ondertiteling heeft ook een impact op hoe hoog je video scoort in de zoekopdrachten.

Best practices

Verhoog de kwaliteit van elke video door een makkelijk stappenplan te volgen. Zo verzeker je jezelf steeds dat je het onderste uit de kan haalt.

Interactie en community

Betrek je publiek bij je inhoud en zet ze aan om te reageren of te delen. Dit zijn steeds sterke middelen om je video’s te boosten.

Wat is YouTube marketing nu precies?

YouTube is het kleine broertje van Google en is een van de grootste zoekmachines ter wereld. Het is dus de uitgelezen kans om jouw producten of diensen aan de man te brengen. Het is ook best veilig om te zeggen dat je doelgroep sowieso veel tijd doorbrengt op YouTube.
Door een goede marketing strategie op YouTube kan je een grotere doelgroep bereiken en je kansen op een verkoop of lead vergroten.

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontdek je kansen

Wat kun je verwachten van onze YouTube zoekmachine optimalisatie diensten?

Een YouTube SEO traject begint altijd met een gesprek en een audit van je bestaande content. Zo kunnen we het beste vaststellen wat je doelstellingen zijn en waar we kunnen sleutelen.

Op basis van van de resultaten van de audit en ons gesprek kunnen we een unieke YT Search engine optimization (SEO) strategie ontwikkelen voor jou kanaal. Dit zal er voor zorgen dat je views verhogen en dat je bereik zal stijgen.
Eenmaal al je bestaande content geoptimaliseerd is kan je kiezen om het vandaar terug zelf of te pikken of om verder samen te werken met ons. Kies je om het zelf verder te doen dan bezorgen we je een handleiding met richtlijnen om je toekomstige video’s te blijven optimaliseren.

Wat maakt YouTube zo sterk?

Als je een kanaal hebt en je gebruikt je YouTube video’s dan is dat een goede manier om je brand een boost te geven dankzij het enorm bereik. Door te optimaliseren met de juiste relevante zoekwoorden kun je hoog terecht komen in de YouTube zoekresultaten.

Niet allen zullen enkel je aantal views omhoog gaan maar ook je interactie en je connectie met je doelgroep. Je bereikt mensen met interesse in het onderwerp die dezelfde taal spreken als jij.

Doordat YouTube zowel een socialmediakanaal is als een zoekmachine is het een goede kans voor elk bedrijf om te connecteren met de buitenwereld.

Wat zijn de voordelen van YouTube Optimalisatie?

Er zijn een aantal verschillende zaken waar je van kan genieten als je je profiel laat optimaliseren. Denk maar aan:

 • Je krijgt trouwe volger die je gezicht kennen en herkennen
 • Je naamsbekendheid stijgt en mensen hebben een beter idee van het gezicht achter de naam. Dit zorgt voor een betere connectie.
 • Je komt bovenaan te staan in YouTube voor verschillende zoekopdrachten gerelateerd aan je video. Dit dankzij een toepassing van de juiste zoekwoorden.

Kom ook te weten wat Seoptified voor jouw YouTube kanaal kan betekenen

Laat je video's ook van het scherm spatten en zet in op een overkoepelende contentstrategie.

Ontvang een gratis inspiratiegesprek met onze eperts ?

Vraag hier een gratis en geheel vrijblijvend inspiratiegesprek aan en start vandaag nog met groeien.

  Veelgestelde vragen over YouTube SEO

  Geen idee waar te beginnen? Bekijk dan zeker eens de meestgestelde vragen over YouTube SEO en Marketing.

  Wat is SEO op YouTube?

  Een YouTube SEO strategie is het uitvoeren van optimalisaties waardoor je webcontent hoger zal ranken in de relevante zoekresultaten.

  Heb je SEO tools nodig voor YouTube?

  Je kan de optimalisatie uitvoeren zonder enige tools maar met verschillende SEO tools is het optimaliseren van je content veel makkelijker.

  Hoe wordt mijn YouTube video gevonden?

  Dit kan op een aantal verschillende manieren. Oftewel door te optimaliseren voor populaire zoekwoorden of via een gerelateerde video.

  Hoe krijg ik mijn video hoog op Youtube?

  Je video wordt beloont als deze een kijker langer vasthoudt dan andere video’s. Kan je mensen bereiken en meenemen in het verhaal, dan zal je video meer getoond worden.

  Wat is de beste tijd om video’s te posten?

  De beste tijd om te posten op YouTube is buiten de werk uren. Vermijd ten alle tijde om te posten tussen 2 uur en 4 uur in de namiddag.

  Wat is Youtube adverteren?

  Met YouTube advertising of YouTube ads toon je jouw video als advertentie. Dankzij hun uitgebreide advertentiemogelijkheden kan je heel specifiek te werk gaan.

  Zijn er goede YouTube SEO tips?

  Zeker weten. Een erg goede tips is bijvoorbeeld om steeds te optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden. YouTube hecht veel waarde aan goed gestructureerde content.

  Wat is de grootste zoekmachine ter wereld?

  Google is de aller grootste zoekmachine ooit. YouTube komt op de tweede plaats en is ook onderdeel van Google. Het zijn dus grotendeels dezelfde mechanismes dat het platform laten draaien.

  Wat is content marketing?

  Content marketing is een strategie binnen de marketing die enkel en alleen gebruik maakt van doelgerichte content. Hieronder vallen social media posts, blogs, video’s en podcasts. Perfect voor je YouTube kanaal.

  Hoe vaak moet je posten op YouTube?

  Het is best om te kiezen voor een haalbaar schema dat je kan volhouden dan te kiezen voor geen regelmaat. Zoekmachines houden van voorspelbaarheid.

  Waarom moet ik YouTube SEO inzetten?

  Bij SEO is het vaak zo dat de vraag eerder omgekeerd is. Waarom zou je het niet doen? Het doel van je YouTube video uploaden is ten slotte toch zoveel mogelijk mensen bereiken.

  Waarom moet ik kiezen voor YouTube adverteren?

  Het is een van de grootste kanalen ter wereld. Per minuut wordt er meer dan 500 uur aan beeldmateriaal bekeken. Dat is heel wat! En daar kan jouw video ook bij zijn dankzij YouTube ads.

  Contacteer het Seoptified team 👇

  Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.