Een SEO copywriter nodig?
Say no more!

Heb je ooit het knagende gevoel gehad dat jouw website verdwijnt in de digitale wildernis? Dat is vanaf nu verleden tijd.

Bij ons gaat het niet alleen om gevonden worden; het gaat om opvallen. Onze SEO-copywriters zijn meesters in het vangen van aandacht. Ze finetunen elke zin, zodat de teksten niet alleen aankomen, maar ook binnenkomen.

Gratis analyse + 30 min consult t.w.v. €499,- 👇

  Thomas

  SEO copy

  Op zoek naar een bedreven SEO copywriter als partner?

  Het internet staat vol met middelmatige teksten en twijfelachtige informatie. Veel daarvan is te wijten aan copywriters die maar weinig effort willen doen.

  **zucht**

  De kranten barsten van de artikelen dat SEO het internet om zeep heeft geholpen, maar dat hoeft niet per sé waar te zijn. Gooi middelmatige GPT-teksten overboord. Wat je écht nodig hebt, is een SEO copywriter die weet hoe het werkt.

  Net ‘goed genoeg’ is niet goed genoeg bij Seoptified. We moeten lezers hun nieuwsgierigheid prikkelen en zoekmachines en leads aantrekken als een stofzuiger op steroïden.

  Verwacht geen saaie, doorsnee teksten, maar krachtige content die jouw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook in beweging zet. Wil je ook opklimmen in de zoekresultaten én in de harten van je klanten?

  Onze strategie doet klanten groeien met +400%

  Ben je sceptisch en moeilijk te overtuigen? Neem me dan niet zomaar op mijn woord. We hebben talloze cases om onze SEO copywriting te ondersteunen.

  • Meer dan 400% organische groei op een jaar tijd
  • Van 10 bezoekers per week naar 200 per dag op 6 maanden
  • Omzet en leads regenen binnen dankzij een haarfijne strategie
  Dat wil ik ook!

  Claim je liever onze gratis SEO copywriting checklist?

  Ben je nog niet klaar om meteen in het huwelijksbootje te stappen met de eerste de beste copywriter? Wel, dat is verstandig! Dat zou ik ook niet doen.

  Voor zij die liever de kracht van goed uitgevoerde SEO copywriting liever zelf ervaren hebben we ook een oplossing. We hebben een checklist gemaakt met ALLE belangrijkste zaken waaraan je moet denken als het gaat over search engine optimization (SEO). Da’s pas straf!

  **knipoog**

  In de checklist overloop je meer dan 43 tips. #1 scoren in Google was nog nooit zo simpel.

  Download de checklist hier

  Waarom SEO-copywriting

  Deze is behoorlijk simpel en recht door zee. Zonder SEO-copywriting word je niet gevonden.

  SEO copywriting draait rond het combineren van kwalitatieve content, concrete doelstellingen en een goed inzicht in je huidige tone of voice. Allemaal samen vormen ze de absolute basis van je website. Ze zorgen er voor dat je pagina’s $$$ in het laatje brengen.

  **ka-ching**

  Goede SEO teksten maken het verschil tussen succes of een stille dood op pagina 2 van Google. En dat is precies waarom niet elke freelance copywriter op Fiverr de juiste keuze is voor een ambitieus bedrijf.

  Ga af op je gevoel, reviews, testimonials en voer een gesprek met de SEO copywriter in kwestie. Dat is het belangrijkste voor je aan de slag gaat. Mijn deur staat uiteraard altijd open.

  Nog steeds niet overtuigd?

  Net zoals onze klanten kan ook jouw grafiek er zo uit zien.

  Ja ik wil ook meer verkeer zoals de klanten van Seoptified

  Laat je concurrentie achter jou met onze SEO copywriter

  Hier is waar je zoektocht eindigt. Wij leveren geen middelmatige copywriting; wij bieden een strategische meesterwerk.

  **zwellend van trots**

  Wat het maakt tot een succesverhaal is ons zoekwoorden onderzoek, meeslepende SEO-copywriting en een snufje van onze geheime Seoptified magie. Hiermee katapulteren we jouw bedrijf naar de top van de zoekresultaten.

  In onze trofeeënkast staan heel wat klanten en succesverhalen te blinken. We zijn geen tovenaars, maar het komt aardig in de buurt. Met een beetje “alohomoraaaa” ontgrendelen we jou potentieel met goede content tot…

  Poef!

  Een hogere ranking en een verbeterde strategische positionering! Hier vind je potentiële klanten, leads en omzet.

  Of het nu gaat om je blog of cruciale landingspagina’s, de kansen liggen voor het rapen. Laat je online vindbaarheid niet aan het toeval over en kies voor onze ervaren seo copywriter.

  Gratis en vrijblijvend strategisch gesprek van 30 minuten + Analyse t.w.v. €499,-

  Goed goed, maar wat is SEO-copywriting nu precies?

  Oeh, glad you asked!

  SEO-copywriting en “gewoon” copywriting verschillen erg veel van elkaar. Hoewel je in beide gevallen wervende teksten hoort te schrijven, is de insteek en de werkwijze totaal anders. Een SEO-copywriter schrijft waardevolle content voor zowel zoekmachines als je klanten of gebruikers.

  SEO-copywriting wordt voorafgegaan door een volledig onderzoek. Er wordt gezocht naar de juiste relevante zoekwoorden over een bepaald onderwerp en structuur, om te zorgen voor een goede vindbaarheid. Dit geldt voor zowel commerciële teksten als voor teksten met een informatieve zoekintentie. Door je teksten te optimaliseren voor SEO kom je hoger te staan in de organische zoekresultaten en bereik je makkelijker nieuwe klanten.

  Bloggen met een SEO copywriter

  Voor veel mensen lijkt bloggen het delen van waardevolle tips, gedachten en ervaringen. Gewoon een blogje schrijven en mensen zullen dat wel lezen?

  Fout…

  Elke blog is een kans om je potentiële klanten een vaste klant te maken als je gebruik maakt van een messcherpe strategie, vlotte copywriting én zoekmachine optimalisatie. Want zonder goede ranking gaat niemand het lezen. Je hebt nood aan een beetje magisch stof om dat te laten werken.

  Elke tekst zou een magneet moeten zijn voor gebruikers en zoekmachines, tsjok vol met goede en waardevolle content. Een goede SEO copywriter kan daar voor zorgen.

  Landing pagina’s met een SEO copywriter

  Naast blogs heb je uiteraard ook je diensten en lokale pagina’s. Dit zijn verschillende visitekaartjes afgestemd op elke specifieke zoekterm waar je klanten naar op zoek gaan als ze klaar zijn om te kopen.

  Onze succesformule is simpel maar effectief: combineer overtuigende content met slimme SEO en leg de focus op de conversie.

  En voilà!

  Daar heb je je recept voor succes! Of je nu leads wilt converteren, verkopen wilt stimuleren of gewoon indruk wil maken op de concurrentie, je doet het beter meteen goed.

  vergadering SEO SEA en Marketing bij Seoptified. Thomas en Amber zaakvoerders

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Samenwerking met Seoptified was een groot succes! Een betrouwbare partner erbij die hun skills in Marketing en SEO bewezen hebben wat mij betreft. Thanks!

  Thanks!
  Robbert VergauweZaakvoerder Reach For More

  Thomas is ongetwijfeld een uitstekende professional! Altijd klaar om te helpen en strategieën te regelen om ons bedrijf te helpen en te verbeteren. Je dynamiek en vermogen om innovatieve ideeën te creëren is ongelooflijk. The best!

  Inez VendeirinhoZaakvoerder Suzel Flowerdesign
  Leilani Buyse testimonial seoptified

  Bij Seoptified kreeg ik een fantastische service! Ik ging er heen voor mijn website te optimaliseren. Ik werd goed op de hoogte gehouden en dankzij een sterke SEO campagne zag ik de resultaten binnenkomen.

  Leilani BuyseHaar styliste
  thijs penny testimonial

  Zeer tevreden van het geleverde werk. Ongeziene kennis van SEO die zorgt voor de beste resultaten. Wij stonden versteld van onze nieuwe positie in Google. Aanrader!

  Thijs PennyUI/UX Developer
  rutger haverbeke testemonial seoptified

  Beste SEO'er die ik al ben tegenkomen. Heel betrouwbaar en geeft je marketing een mega boost! Een echte aanrader voor iedereen.

  Rutger HaverbekeMuzikant

  Ook een van onze gelukkige klanten worden?
  Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

  Wat kun je verwachten van SEO-copywriting?

  Het belangrijkste zoekwoord op de juiste plaats

  Het simpelweg rondstrooien van zoekwoorden in een tekst is niet voldoende is om de top van Google te bereiken. Je site beter laten ranken in zoekmachines heeft net wat meer nodig dan enkel dat.

  Het echte werk begint met een diepgaand keyword research. Dit is de backbone van onze SEO-copywriting strategie – De juiste zoekwoorden op de plek waar ze thuishoren.

  Tone of voice

  Stel, je klikt op tien verschillende pagina’s en allemaal klinken ze exact hetzelfde. Droog, generiek en dood saai om te lezen. Na het lezen van de eerste drie websites verlaat je ziel je lichaam uit verveling.

  **snurk-snurk**

  Een succesvolle copywriter zal je vertellen dat de betere webpagina’s je boeien en een uniek gevoel proberen oproepen. Zo zijn je teksten en sentiment herkenbaar en leesbaar, zonder dat je lezers sterven uit verveling.

  Het zijn kleine nouances, de juiste woorden en zinspelingen die er voor zorgen dat je resultaten zult boeken. Een goede titel, goede content en een consistente tone of voice die uniek is voor je merk.

  Onweerstaanbare content voor machines

  Dus we hebben nu de juiste zoekwoorden en een interessante stijl, maar dat is niet waar de rit stopt. De zoekmachine optimalisatie is maar nauwelijks gestart op dit punt.

  Goede copywriting houdt ook rekening met interne links, keyword stuffing, een call to action, technische SEO, meta description, meta titles en nog véél meer. Je online vindbaarheid hangt af van de vakkundigheid van je SEO copywriter.

  #1 scoren in zoekmachines

  Op het einde van het proces is je pagina opgeblonken van <head> tot <footer>. Elke tekst kreeg het beste van het beste voor zowel on-page SEO als technische SEO.

  **veegt het laatste stofdeeltje weg**

  Dit is niet zomaar SEO-copywriting; dit is het bouwen aan een duurzame strategie voor een ambitieuze onderneming. Voor zo een onderneming is een goede copywriter prettig, maar de beste seo copywriter is waar je voor moet mikken.

  Meetbare resultaten

  SEO heeft tijd nodig, dat is een feit. Soms veel tijd, soms minder tijd. Je website hoger laten scoren met content marketing is hier geen uitzondering. Hoog scoren wil zeggen rekening houden met de laatste trends, concurrentie en de laatste zoekmachine optimalisatie ontwikkelingen.

  Maar…

  Vooruitgang merk je meestal vrij snel. Daarom niet meteen plaats #1 voor alle zoekwoorden in je niche. Nee, maar wel graduele vooruitgang. Om deze reden geven we onze klanten een maandelijkse rapportage waarin we alles bloot leggen.

  No BS, gewoon eerlijk en duidelijk wat er aan het handje is met je nieuwe content en de rest van je online vindbaarheid. Enkel zo kunnen we een marketingstrategie garanderen dat echt werkt.

  een stijgende grafiek in Google Search Console

  Een professionele copywriter gezocht voor je website?

  Ben je op zoek naar een SEO-copywriter voor je volgend project om sterke SEO-teksten te schrijven? Je hebt em gevonden!

  Gratis analyse + 30 min consult t.w.v. €499,- 👇

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn SEO teksten?

  SEO teksten zijn teksten die er voor zorgen dat je beter vindbaar bent op zoekmachines zoals Google én Bing. Er zit een hele strategie achter het schrijven van goede webteksten. Dat is omdat Google rekening houdt met meer dan 200 verschillende factoren die een invloed hebben op je ranking. Naast on-page en technische zaken kijkt de zoekmachine ook onderandere naar domein autoriteit en gebruikersdata. Een copywriter met ervaring on online marketing zal hier rekening mee houden waardoor je webpagina beter zal ranken. Althans, dat is het idee!

  Wat kost SEO copywriting?

  Bij Seoptified zien we SEO copywriting niet als een kostenpost, maar als een essentiële investering in jouw online succes. Onze prijsstructuur is ontworpen om jou de beste resultaten te bieden door middel van een langdurige samenwerking – want laten we eerlijk zijn, snelle fixes bestaan niet in de wereld van SEO.

  We beginnen met een eenmalige opstartkost van € 399,-. Daarna stappen we over op een minimum samenwerking van zes maanden, gebaseerd op een vaste retainer. Onze SEO trajecten, met een focus op copywriting, starten vanaf € 850,- per maand.

  Voor klanten die specifiek op zoek zijn naar losstaande copywriting diensten, bieden we ook een ‘order on demand’ optie. Hier betaal je per individuele tekst, die we leveren als document of direct implementeren op jouw website. De prijs per tekst is vast voor beide mogelijkheden. Houd er rekening mee dat aanvullende diensten zoals website optimalisatie, zoekwoordenonderzoek, linkbuilding en keywordtracking niet standaard inbegrepen zijn in deze service, maar kunnen wel extra worden toegevoegd tegen een vaste prijs.

  Heb je een unieke situatie of vragen? Wij helpen graag en zoeken altijd mee naar de beste mogelijkheid voor jou onderneming. Contacteer ons en samen bekijken we de mogelijkheden.

  Waarom investeren in zoekmachine optimalisatie?

  Investeren in zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk voor iedere onderneming dat wil gevonden worden. Het verhoogt de organische zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google en legt de grote nadruk op een betere vindbaarheid. Het heeft een positieve impact op je imago, vinbaarheid, omzet en efficiëntie in het algemeen.

  Hoe lang werk ik samen met Seoptified?

  We beginnen een samenwerking met een vaste periode van zes maanden. Deze tijd stelt ons in staat om diepgaand in jouw specifieke behoeften en doelen te duiken, een effectieve SEO-strategie te ontwikkelen en de resultaten ervan nauwkeurig te monitoren.

  Na deze initiële periode van zes maanden wordt de samenwerking flexibel. Je hebt dan de vrijheid om het traject maandelijks op te zeggen. Dit biedt je de flexibiliteit om de SEO-strategie aan te passen aan veranderende bedrijfsdoelen of marktomstandigheden. We zijn er voor de lange termijn, maar op jouw voorwaarden.

  Kan ik zelf starten met SEO teksten schrijven?

  Uiteraard kun je zelf starten met SEO teksten schrijven. Maar laten we eerlijk zijn: zonder hulp voelt het als een marathon lopen zonder training. SEO-schrijven vereist expertise, finesse, en een diep begrip van hoe zoekmachines werken. Zonder deze kennis en vaardigheden is het geen pretje. Gelukkig hebben we ook voor jou een oplossing! Download onze ultieme cheklist voor succesvolle SEO copywriting en krijg een compleet overzicht van alles wat je moet weten voor je aan de slag gaat.

  Welke andere diensten zijn interessant in combinatie met SEO copywriting?

  Er zijn heel wat diensten waar we je mee kunnen verder helpen. Om enkele voorbeelden te geven bieden we onder andere:

  Contacteer het Seoptified team 👇

  Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.