⏰ Tijdelijke aanbieding! Ontvang een gratis inspiratiegesprek t.w.v. €299,-

Veelgestelde vragen

Zit je nog met een vraag? Bekijk dan onze FAQ hieronder of neem contact op met ons.

Hoe lang duurt het gratis gesprek?

Een consult duurt gemiddeld 30 minuten. Hierin hebben we normaal gesproken voldoende tijd om naar je website te kijken en te luisteren naar welke doelen je wenst te behalen op gebied van digitale groei.

Waar vindt het gesprek plaats?

Het gesprek vindt online plaats. Dit kan worden gedaan via videoconferentieplatforms zoals Google Meet, Zoom, Microsoft Teams, Skype of een ander geschikt online communicatiemiddel. Het online karakter van het gesprek biedt gemak en flexibiliteit, waardoor het voor beide partijen mogelijk is om deel te nemen vanaf elke gewenste locatie met een internetverbinding.

Wat voor soort verbeteringen kan ik verwachten na het consult?

Na het consult kun je verwachten dat je een duidelijk inzicht hebt in hoe jouw website het momenteel doet online en waar de mogelijkheden tot verbetering liggen. Onze experts zullen de analyse van jouw huidige online aanwezigheid delen en specifieke aanbevelingen doen die afgestemd zijn op jouw bedrijf en doelgroep. Deze aanbevelingen kunnen betrekking hebben op verschillende aspecten van SEO, zoals optimalisatie van de websitestructuur, verbetering van de inhoud, gebruik van relevante zoekwoorden, linkbuilding en meer.

Het consult zal je helpen om te begrijpen welke stappen je kunt nemen om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en kwalitatieve leads te genereren. Het kan je ook bewust maken van eventuele tekortkomingen of gemiste kansen op het gebied van SEO.

Het is belangrijk op te merken dat een effectieve verbetering van jouw online aanwezigheid meestal een voortdurend proces is. Een SEO-traject kan nodig zijn om de aanbevelingen uit het consult in de praktijk te brengen en duurzame resultaten te behalen. Dit kan inhouden dat je aanpassingen maakt aan je website, inhoud optimaliseert, backlinks opbouwt en andere SEO-strategieën implementeert. Een dergelijk traject helpt om geleidelijke en langdurige verbeteringen te realiseren in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Het consult biedt echter een waardevolle eerste stap en geeft je een richting en begrip van waar je kunt beginnen en welke gebieden je kunt aanpakken om jouw online prestaties te verbeteren.

Zal het consult afgestemd zijn op mijn specifieke bedrijf en doelgroep?

Ja, het consult zal zeker worden afgestemd op jouw specifieke bedrijf en doelgroep. Onze experts zullen jouw online aanwezigheid en zakelijke behoeften grondig analyseren om een goed begrip te krijgen van jouw specifieke situatie. Op basis daarvan zullen ze aanbevelingen doen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijf, branche en doelgroep.

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen doelen en uitdagingen heeft. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte adviezen te geven die passen bij jouw specifieke omstandigheden. Of je nu een kleine start-up bent, een lokale onderneming of een groter bedrijf, we zullen ons best doen om jou relevante en waardevolle inzichten te bieden die aansluiten bij jouw specifieke bedrijfscontext.

Het doel is om jou te helpen de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en kwalitatieve leads te genereren op een manier die past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Wat gebeurt er na het consult? Bieden jullie verdere ondersteuning of diensten aan?

Na het consult heb je de keuze om de verstrekte informatie op te nemen en zelfstandig aan de slag te gaan met de aanbevelingen die tijdens het consult zijn gegeven. Je kunt de verkregen inzichten gebruiken om verbeteringen aan te brengen in jouw online aanwezigheid en SEO-strategie.

Daarnaast bieden wij ook verdere ondersteuning en diensten aan, mocht je besluiten om samen te werken met ons. Dit kan variëren van het uitvoeren van een uitgebreider SEO-onderzoek, het implementeren van de aanbevolen strategieën, het optimaliseren van jouw website-inhoud, het opzetten van effectieve linkbuilding-campagnes tot het monitoren van de voortgang en het leveren van regelmatige rapportages.

Als je ervoor kiest om met ons samen te werken, zullen we een plan op maat maken op basis van jouw specifieke behoeften en doelen. We zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid en SEO-strategie effectief worden verbeterd en afgestemd zijn op jouw bedrijf en doelgroep.

Het belangrijkste is dat de beslissing om verdere ondersteuning of diensten te gebruiken na het consult volledig aan jou is. We respecteren jouw keuze en zijn er om jou te ondersteunen, of je nu besluit om zelfstandig verder te gaan of om met ons samen te werken.

Wat word er besproken in een gesprek?

Tijdens het consult wordt besproken hoe we jouw huidige online aanwezigheid kunnen analyseren en verbeteren, en hoe onze expertise kan bijdragen aan het vergroten van jouw online zichtbaarheid en het genereren van kwalitatieve leads. We zullen ook specifieke aanbevelingen doen die afgestemd zijn op jouw bedrijf en doelgroep. Daarnaast staan we open voor het beantwoorden van eventuele vragen die je hebt over marketing en SEO. Het consult is volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting, omdat we het belangrijk vinden dat je de kans krijgt om ons te leren kennen en te zien hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw bedrijf.

 

Moet ik technische kennis hebben van SEO om het consult waardevol te laten zijn?

Nee, je hoeft geen uitgebreide technische kennis van SEO te hebben om het consult waardevol te laten zijn. Het doel van het consult is juist om jouw online aanwezigheid te analyseren en verbeterpunten te identificeren. Onze experts zullen de technische aspecten van SEO voor jou behandelen en hun aanbevelingen op een begrijpelijke manier presenteren. Ze zullen jou helpen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om jouw online zichtbaarheid te vergroten en kwalitatieve leads te genereren. Als je wel al enige kennis hebt van SEO, kan het consult dienen als een waardevolle gelegenheid om jouw kennis verder te verdiepen en specifieke vragen te stellen. Kortom, het consult is ontworpen om zowel beginners als gevorderden te ondersteunen bij het verbeteren van hun online marketingstrategie.

Zijn er kosten verbonden aan het consult?

Nee, het consult is volledig gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen en deelnemen aan het consult. We bieden dit consult zonder enige verplichting, omdat we het belangrijk vinden om jou de kans te geven om ons te leren kennen en te zien hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw bedrijf. Het is een vrijblijvende mogelijkheid om advies en expertise te ontvangen met betrekking tot jouw online aanwezigheid en SEO-strategie.

Welke informatie moet ik verstrekken tijdens het consult?

Doorgaans hebben we voor een gratis consult voldoende met een link naar je website.

Kan ik het consult annuleren als ik van gedachten verander?

Ja, je kunt het consult op elk moment annuleren als je van gedachten verandert. We begrijpen dat jouw plannen of omstandigheden kunnen veranderen, en we respecteren jouw beslissing. Het consult is volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting, dus je hebt alle vrijheid om het te annuleren als je dat wenst. Het enige wat je hoeft te doen, is ons op de hoogte stellen van jouw annuleringsverzoek, en we zullen het consult annuleren zoals gevraagd.

Toch nog een vraag waar je geen antwoord op kunt vinden?

Stel deze dan hier en kom rechtstreeks in contact met een van onze experts.

Een brandende vraag? ? Stel ze hier!

    Contacteer het Seoptified team 👇

    Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.