SEO copywriting? Da's meer verkeer en minder gedoe.

Maak je website beter vindbaar voor potentiële klanten met premium SEO teksten. Wordt beter gevonden op zoekmachines en ga voor digitale groei met een content strategie.

 • Ontvang meer verkeer
 • Genereer meer leads
 • Verhoog je omzet

Gratis strategische call van 30 min t.w.v. € 250 👇

  Rank voor de termen die er écht toe doen.

  Potentiële klanten gaan elke dag op zoek naar een bedrijf zoals dat van jou. De eerste bedrijven die ze vinden zijn de bedrijven op de eerste pagina van Google.

  Dankzij een op maat gemaakte aanpak voor jouw industrie kan ook jij aanwezig zijn op deze plekken. Rank voor de termen die er echt to doen. Zo stijgen niet alleen je Googleresultaten, maar ook je omzet.

  Bereik klanten

  Bereik je klanten op de plekken die er echt toe doen. Bovenaan de zoekresultaten voor de belangrijkste termen.

  Vertrouwen

  Een hogere zichtbaarheid zorgt voor meer vertrouwen bij je geselecteerde doelgroep én zoekmachines.

  Hoge ROI

  SEO vraagt wat tijd voor het begint te werken, maar op termijn loont deze investering meer dan andere kanalen.

  Organische groei

  Laat je online aanwezigheid meegroeien met je bedrijf door in te zetten op zoekmachine optimalisatie.

  Plan een gratis strategische call van 30 minuten in t.w.v. € 250 en ontdek hoe jij kunt groeien.

  Gesprek aanvragen 🚀

  Thomas Brasseur

  Partner - SEO expert

  Groei consistent

  Door regelmatig kwalitatieve content te plaatsen groei je gestaag.

  Flexibel

  Flexibele plannen en diensten passend voor elk bedrijf.

  Top schrijvers

  Fantastische schrijvers die jouw content netjes verzorgen.

  AI assistentie

  Ondersteuning door AI biedt een gestroomlijnde oplossing.

  Je SEO artikels in 3 eenvoudige stappen

  • 01.
   Briefing

   Start met een gratis strategische call en vul onze briefing in.

  • 02.
   Feedback

   Ontvang je draft document en geef feedback.

  • 03.
   Publiceer

   Publiceer je teksten op je website.

  Onze klanten aan het woord

  Samenwerking met Seoptified was een groot succes! Een betrouwbare partner erbij die hun skills in Marketing en SEO bewezen hebben wat mij betreft. Thanks!

  Thanks!
  Robbert VergauweZaakvoerder Reach For More

  Thomas is ongetwijfeld een uitstekende professional! Altijd klaar om te helpen en strategieën te regelen om ons bedrijf te helpen en te verbeteren. Je dynamiek en vermogen om innovatieve ideeën te creëren is ongelooflijk. The best!

  Inez VendeirinhoZaakvoerder Suzel Flowerdesign
  Leilani Buyse testimonial seoptified

  Bij Seoptified kreeg ik een fantastische service! Ik ging er heen voor mijn website te optimaliseren. Ik werd goed op de hoogte gehouden en dankzij een sterke SEO campagne zag ik de resultaten binnenkomen.

  Leilani BuyseHaar styliste
  thijs penny testimonial

  Zeer tevreden van het geleverde werk. Ongeziene kennis van SEO die zorgt voor de beste resultaten. Wij stonden versteld van onze nieuwe positie in Google. Aanrader!

  Thijs PennyUI/UX Developer
  rutger haverbeke testemonial seoptified

  Beste SEO'er die ik al ben tegenkomen. Heel betrouwbaar en geeft je marketing een mega boost! Een echte aanrader voor iedereen.

  Rutger HaverbekeMuzikant

  Ook een van onze gelukkige klanten worden?
  Vraag gratis en vrijblijvend je gesprek aan met een expert.

  Bekijk hier onze cases

  Veelgestelde vragen

  Lees hier de meest gestelde vragen die onze klanten heeft geholpen bij het maken van een beslissing.

  1. Hoe lang zijn SEO teksten gemiddeld?

  De lengte van SEO-teksten varieert en hangt af van verschillende factoren zoals het onderwerp, de niche, de concurrentie, en de specifieke doelen van de content. Over het algemeen wordt er gestreefd naar een balans tussen uitgebreide, informatieve inhoud en leesbaarheid voor de gebruiker. Het is belangrijk om voldoende informatie te bieden om waarde te creëren voor de lezer, terwijl de tekst aantrekkelijk en boeiend blijft.

  2. Wat is prestatie tracking?

  Prestatie tracking in SEO houdt in dat we ons richten op specifieke zoekwoorden per tekst. We gebruiken trackingsoftware om de voortgang van deze zoekwoorden te volgen, zoals veranderingen in rangschikkingen en zichtbaarheid op zoekmachines. Deze aanpak helpt ons om de effectiviteit van onze SEO-inspanningen te meten en indien nodig aanpassingen te maken.

  3. Wat staat er in de maandelijkse rapportage?

  In onze maandelijkse rapportage vind je een overzicht van de teksten die zijn geschreven, de teksten die we van plan zijn te schrijven in de komende maand, en een analyse van de posities en het verkeer. Dit biedt een helder inzicht in de voortgang en effectiviteit van onze copywriting-strategie.

  4. Wat houdt een content plan in?

  Een contentplan is een strategisch document dat dient als leidraad voor het creëren van samenhangende en doelgerichte content. Het plan omvat onderwerpen, trefwoorden, publicatiedata, en doelen voor elke blog of pagina. Dit helpt om de algehele prestaties van uw website te verbeteren door systematisch relevante en waardevolle content te publiceren.

  5. Ik heb niet het budget voor 5 artikelen per maand, wat nu?

  Als het budget beperkt is, is het aan te raden om minimaal twee artikelen per maand zelf te schrijven en publiceren. Dit is het minimale aantal om consistentie en groei in je online aanwezigheid te behouden. Weet wel, SEO is een investering. Kleine budgetten betekenen kleine resultaten en een tragere ROI (Return On Investment). Om deze reden starten onze pakketten aan 5 blogs per maand.

  Wil je snel resultaten aan een kleinere investering? Dan is SEA een goede oplossing voor jouw probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  6. Hoe meet ik het succes van mijn SEO-inspanningen?

  Absoluut! SEO-teksten zijn zeer geschikt voor blogs, maar ook voor landingspagina’s en FAQ-secties. Ze zijn ontworpen om zowel zoekmachines als lezers aan te spreken, wat helpt bij het verbeteren van zowel de zichtbaarheid als de gebruikerservaring op je website.

  7. Wat is het voordeel van design en publicatie?

  Door te kiezen voor de add-on van design en publicatie, profiteer je van een geoptimaliseerde presentatie van je content. Teksten worden technisch en visueel geoptimaliseerd om maximale online prestaties te garanderen. Dit verhoogt de kans op een hogere ranking en betere gebruikerservaring.

  8. Hoeveel SEO artikelen per maand is genoeg?

  Het ideale aantal SEO-artikelen per maand varieert afhankelijk van je niche, de snelheid waarmee je wilt groeien, en je algemene zakelijke doelen. Een grondige analyse van deze factoren kan helpen bij het bepalen van een effectieve contentstrategie.

  9. Hoe kies ik het juiste plan?

  Als je twijfelt over het meest geschikte plan voor jouw bedrijf, raden we aan om een gratis strategisch gesprek aan te vragen. Een van onze experts zal je begeleiden bij het kiezen van het juiste plan op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

  10. Hoe snel werkt deze techniek?

  De effectiviteit van SEO kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidige staat van je website, de niche, en de concurrentie. Over het algemeen zien we de eerste positieve veranderingen binnen drie maanden. Na deze periode kan de groei vaak versnellen. Na een jaar kun je significante veranderingen waarnemen, vooral als je een voldoende uitgebreid pakket hebt gekozen. Voor meer gedetailleerde informatie, bekijk onze uitgebreide case studies.

  Contacteer het Seoptified team 👇

  Samen bouwen aan jouw online verhaal? Ontdek hoe we jouw positie op de markt kunnen versterken in een gratis kennismakingsgesprek.